Bewustwording » Healing en reading

Magnetiseren, intuitieve coaching en healing


Rogier Olde Bijvank - Haarlem

Reiki en magnetiseren Healing en reading

contact agenda Rogier Olde Bijvank Haarlem

Welkom bij Open Heart Healing! In mijn praktijk geef ik mensen van alle leeftijden een handreiking om verder te komen. Loop je vast, of wil je verder groeien? Fysiek, emotioneel of mentaal? Door te werken met energie, gespreksvoering en oefeningen kan ik je helpen weer in je eigen kracht te komen.

Aanleiding
De mensen die bij mij komen doen dit meestal doordat ze vast lopen op bepaalde stukken of ergens aan willen werken. Het kan gaan om fysieke, mentale en/ of emotionele klachten. Maar ook voor persoonlijke ontwikkeling, of om meer duidelijkheid en richting te ervaren in het alledaagse. Ik begeleid hen hierin door een handreiking aan te bieden. Deze bestaat uit het bieden van rust en weer leren contact te maken met het lichaam en het innerlijk weten. De eigen-wijsheid.

Door te behandelen en vanuit daar te praten gaan we terug naar het punt waar de klachten zijn ontstaan. Welk verhaal zit hier achter? Wat is er gebeurd en welke gedragingen en reactiepatronen maken dat er onbalans is ontstaan?

Hoe?
Ik werk met mijn handen op het lichaam en in het energieveld om behalve in het fysieke aspect ook te kijken en voelen in de energetische sporen en patronen die men meedraagt. Door het lichaam positieve aandacht en energie te geven kunnen ze loskomen. Er komt ruimte voor een stuk verwerking en het inzetten van een andere beweging, gesteund door nieuwe levensenergie. Door de energieoverdracht op het lichaam ontstaat er een interessant en tegelijkertijd simpel proces. De lichaamsintelligentie en het zelfgenezend vermogen worden aangesproken. De energie die ik doorgeef werkt verder dan alleen op het lichamelijk vlak. Deze dringt door in de geest en ziel.

Motivatie
De begeleiding bestaat uit het creeren van rust in het hoofd en in het lichaam. Mijn uitdaging ligt er in om je zelf te laten voelen wat je weg is. Dit is veel waardevoller, dan iemand die je vertelt wat je moet doen. Zelfinzicht en weer in contact komen met je eigen kracht zijn belangrijke peilers in de begeleiding die ik bied. Het staat je vrij om contact met mij op te nemen om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Ik werk vanuit een open hart met betrokkenheid, begrip, vertrouwen, positiviteit en humor. Een uitgangspunt hierbij is het verbindend communiceren.


Warme groet,

Rogier

www.openhearthealing.nl

Open Heart Healing

Rogier Olde Bijvank

Surinameweg 2
2035 VA Haarlem
KvK nr: 57559325

023 87 961 73
info AT openhearthealing DOT nl

LinkedIN Rogier Olde Bijvank

 


Acupunctuur

Ademtherapie

Astrologie

Centra voor Bewustwording

Coaching - Diverse Coaching

Coaching - Kindercoaching

Coaching - Kledingcoach

Coaching - Leiderschapscoaching

Coaching - Lifecoaching

Coaching - Loopbaancoaching

Coaching - Voedingscoaching

Communicatie en presentatie

Counselling

Familie- en systeemopstellingen

Haptonomie

Healing en reading

Hypnotherapie

Kinderen-Ouders

Kindertherapie

Kleurentherapie

Kunstzinnig-creatief

Kunstzinnige therapie

Lichaamsgerichte psychotherapie

Lichaamswerk

Massage

Mediation

Meditatie en Mindfulness

Medium

Muziek, Klank en Stemexpressie

NLP

Opleiding en Training

Psychologische hulp

Psychosociale therapie

Psychotherapie

Reiki en magnetiseren

Relatietherapie

Sterven, Rouw en Uitvaart

Stressmanagement

Therapie (diverse)

Verhuur accommodatie

Vrouwenspiritualiteit

Winkels

Yoga

Zijnsgeörienteerde begeleiding