Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

DO 06 mei  |  20.00 - 21.30 uur

Vrouwenbijeenkomst Samen Zen zijn met gechannelde boodschap

  • Krista Filius Coaching | Krista Filius
  • Live/olnine om de week op donderdagavond EN ook op vrijdagochtend van 10-11.30 uur
  • 15,00 | Aanmelden per keer via email. Kijk ook in je Spam en voeg mij toe aan je contactpersonen.

Je ontvangt in een kleine groep visualisaties, meditaties en gechannelde boodschappen van mijn gidsen en begeleiders. Anderhalf uur speciaal voor jou. Om jezelf weer goed te voelen, te ontspannen en op te laden. Aangezien ik energie en healings op afstand kan geven, hoef je niets te kunnen, alleen maar aanwezig te zijn.

We beginnen met de opening van ons samen zijn. Daarna volgt een geleide meditatie om te voelen hoe het met jou gaat, zowel fysiek, emotioneel als energetisch. We delen kort en bekrachtigen onze aanwezigheid.

Tijdens het middengedeelte van de avond, stem ik me af op de energie van de groep vrouwen. Ik werk intuïtief dus zal in het moment voelen wat de groep mag ontvangen. Naast visualisaties, kaartrekkingen en muziek zal ik ook altijd een boodschap channelen. Ik verhoog hiervoor mijn frequentie zodat ik woorden en energie van mijn gidsen kan ontvangen. Als een kanaal geef ik deze boodschap aan de aanwezige vrouwen door.

We ronden altijd af door kort te delen, elkaar te bekrachtigen en de avond af te sluiten.

Het uitgangspunt is dat als je weer verbinding voelt met jezelf en je verlangens dat je weer met plezier en vanuit je hart kan leven. Je kan zo volop tot ontwikkeling komen. Je houdt energie over en bent beter in balans.

Praktisch: Aanmelden per keer via email (kijk ook in je Spam voor reactie) waarna je een zoomlink ontvangt wanneer de Vrouwenavond online is en anders live in Heemstede.

  • Ingang om de hoek Van Breelaan
    Johannes Verhulstlaan 25
    2102 XS Heemstede/haarlem
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding