Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

DO 08 dec  |  19.30 - 22.00 uur

L*bido Love of Life - OpenFloor Embodied Dance

  • Embodied Dance of Life - 5Rhythms & Open Floor | Monika Körschner
  • Iedere maand op donderdagavond: 26 jan 23 feb 23 mrt 13 apr 25 mei 15 juni 2023
  • 28,00 | € 130 cyclus van 6 avonden / € 28 losse avond

Dance, Move, Liberate, Empower, Transform. Open jezelf voor de passie en levenskracht van Libido in alle gebieden van je leven! Dansen en werken met de beweging van seksuele levensenergie binnen de bredere definitie van 'Libido' als levenskracht, geboorteplaats van creativiteit, vitaliteit en aanwezigheid.

Op deze avonden kun je de verbinding, bevrijding, bekrachtiging en transformatie ervaren die de meerdaagse 'Libido' programma’s kenmerken. Iedere avond is uniek en belicht een facet van de thema’s die in deze programma’s diepgaander behandeld worden.

Onze seksuele levensenergie is een essentieel onderdeel van de natuurlijke expressie en beweging van ons lichaam. Het ene moment gecompliceerd, het andere moment extatisch, afwezig of belast met verwachtingen vanuit vroegere ervaringen. 'Libido - Love of Life' raakt de universele elementen aan die betrekking hebben op het voelen, bewegen en vergroten van de mogelijkheden deze levenskracht volledig te belichamen in alle gebieden van je leven.

  • We maken een begin met het vrij maken van onze levensenergie in ons lichaam, in onze mind en emotioneel lichaam, ons hart, door deze liefdevol te verwelkomen en expressie te geven in de dans. We dansen op ons zelf, met elkaar, het leven. 
  • Via de dynamische dansmeditatie van Open Floor creëren we een veilige en heilige ruimte om te bewegen en te dansen met onze sappige levendigheid.

Deze avonden zijn geschikt voor alle volwassenen, ongeacht geslacht, seksuele uiting, voorkeur en soort relatie. Ervaring in dans of lichaamswerk is raadzaam. Bij twijfel neem gerust contact met ons op.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding