ZO 30 jun  |  10.00 - 16.00 uur

Zelfcompassie Retraitedag

  • Christel Zwemmer, Lifecoaching, Mindfulness, Compassie & Yoga | Christel Zwemmer
  • 110,00 | prijs is inclusief koffie, thee, healthy snacks, no-stress soep en vegetarische lunch

Een heerlijke zomerse retraitedag helemaal gericht op niets hoeven en ont-moeten in stilte. Zo kun je los komen van de waan van de dag en ontstaat natuurlijke rust en kalmte in jezelf.

Een dag offline, geen drukte om je heen, geen zorgen voor een ander: de stilte opzoeken kan snel helpen om de drukte in je hoofd de baas te worden en weer op te laden. Deze lente retraitedag is op een mooie plek in het bos waarin je in een kleine groep (max. 4 deelnemers) de verbindende stilte opzoekt. Een dag waarin mindfulness, zelfcompassie beoefening, QiGong en Yoga, wandelen en meditatief schrijven elkaar afwisselen.

Een dag helemaal gericht op niets hoeven en ont-moeten in stilte. Zo kun je los komen van de waan van de dag en ontstaat natuurlijke ruimte voor rust en kalmte in jezelf.

  • Tijd:10:00 tot 16:30 uur
  • Locatie: De Vertelschuur, Krullenlaan 3, 2061 HT Bloemendaal
  • Kosten: € 95,00 (koffie, thee, healthy snacks, anti-stress soep en vegetarische lunch is inbegrepen)
Over Christel Zwemmer, Lifecoaching, Mindfulness, Compassie & Yoga - Christel Zwemmer
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding