Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Open atelier: Samen schrijven
VR 18 januari | 10.00-13.00 uur | Halfweg

Een keer per maand kun je samen schrijven op vrijdagochtend
15,00 | Een losse keer kost 15 euro. Met een strippenkaart kun je 5 x meedoen en betaal je 60 euro.


Je wilt schrijven, een blog, artikel of boek, en komt er thuis niet aan toe? In dit Open atelier werk je aan jouw tekst, samen met anderen. De groepsenergie zorgt voor focus en resultaat. Een keer per maand op vrijdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur gaan we samen schrijven. Je hoeft niet elke keer te komen.

Wat is een Open atelier
In een Open atelier werk je aan je eigen creatieve project, in een groep. Samen creatief bezig zijn helpt je in de flow te komen en geconcentreerd te werken. Ze zijn speciaal voor mensen die al schrijven, maar er thuis niet altijd aan toekomen en/of het inspirerender vinden om met elkaar te schrijven.

De locatie
Broedplaats BOGOTÁ is een plek voor creatieve ondernemers. Heel geschikt dus om zelf ook creatief bezig te zijn. De meeste deelnemers aan het open atelier samen schrijven zijn zelf ondernemer, in heel diverse disciplines. Er is de mogelijkheid om na afloop te lunchen in café Klein BOGOTÁ.

Hoe gaat het in z'n werk
Je kunt pen en papier gebruiken, of je laptop. Wat je zelf prettig vindt. Je kunt van te voren bedenken waaraan je wilt werken. Een blog, welk onderwerp? Een hoofdstuk van je boek? Je artikel afronden? Je kunt ook gewoon blanco beginnen en schrijven wat er wil komen. Alles is goed.

Kosten
Een losse keer kost 15 euro. Je kunt een strippenkaart kopen voor 60 euro. Dan betaal je 4x en kun je 5x meedoen. 

Informatie + Aanmelden » Via Lusanne | Lusanne Hogeweg

vialusanne.nl

Broedplaats BOGOTA
Haarlemmerstraatweg 79
1165 MK Halfweg

Lusanne Hogeweg
023-2052295/06-55629900
coaching AT vialusanne DOT nl

Meer agenda van Via Lusanne

mei 2019

Cursus intuïtieve ontwikkeling (hooggevoeligheid als kracht)

WO 08 mei 14.00 uurMeditatiecursus
Cursus intuïtieve ontwikkeling (hooggevoeligheid als kracht)

Leer trouw te zijn aan je gevoel en intuïtie en op je eigen kompas varen, zo maak je betere keuzes in je leven en werk. Een aanrader voor wie hooggevoelig is. Een cursus in 3 lessen op woensdag van 14.00 - 17.00 uur. Data: 8 mei, 5 juni en 3 juli.
Via Lusanne
Lusanne HogewegHalfweg
Cursus intuïtieve ontwikkeling (hooggevoeligheid als kracht)

VR 10 mei 10.00 uurMeditatiecursus
Cursus intuïtieve ontwikkeling (hooggevoeligheid als kracht)

Leer trouw te zijn aan je gevoel en intuïtie en op je eigen kompas varen, zo maak je betere keuzes in je leven en werk. Een aanrader voor wie hooggevoelig is. Een cursus in 3 lessen op vrijdag van 10.00 - 13.00 uur. Data: 10 en 31 mei en 21 juni.
Via Lusanne
Lusanne HogewegHalfweg

juni 2019

Lezing De belofte van burn-out

ZO 02 jun 14.00 uurZelfrealisatielezing
Lezing De belofte van burn-out

Wat is de zin van burn-out? Hoe kom je er sterker en wijzer uit? In de lezing gaat Lusanne in op wat volgens haar de belofte is van burn-out en wat ervoor nodig is om deze waar te maken. Er is ruimte voor jouw vragen.
Via Lusanne
Lusanne HogewegHalfweg
Collage workshop Verbeeld je verlangen in werk

VR 14 jun 14.00 uurCreativiteitworkshop
Collage workshop Verbeeld je verlangen in werk

Wat is jouw verlangen in werk? We beginnen met een meditatie. Intuïtief collages maken verbindt je met je onderbewuste diepere wensen en drijfveren. Deze op papier uiten, zet een beweging in gang naar verwezenlijking van wat je ten diepste wilt. 
Via Lusanne
Lusanne HogewegHalfweg

juli 2019

Proefles / losse workshop Intuïtief schilderen

VR 05 jul 10.00 uurCreativiteitworkshop
Proefles / losse workshop Intuïtief schilderen

Bij intuïtief schilderen gaat het erom verbinding te maken met je eigen creatiekracht. Met de bron in jezelf. Dit brengt je flow en nieuwe energie. Het kan helpen bij herstel en preventie van burn-out.
Via Lusanne
Lusanne HogewegHalfweg
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding