Ondernemerscafé | Inspiratieochtend met workshop LinkedIn door Webmonnik.nl
VR 19 april | 09.00-11.15 uur | Haarlem

We starten gezamenlijk om 9.30 - Welkom vanaf 9.00 uur - Ingang is deur naast de hoofdingang
10,01 incl. BTW | Gratis voor leden Bewust Haarlem


Welkom op deze Inspiratieochtend voor professionals. Deze keer met een workshop LinkedIn door Rogier Mostert van Webmonnik Online Marketing. Wat is LinkedIn nu precies en hoe zorg je er voor dat je er als ondernemer goed voor de dag komt?

Ben je ondernemer, dan kan je niet zonder het sociale netwerk LinkedIn. Ruim 4,4 miljoen Nederlanders gebruiken dit zakelijke netwerk. Ongeveer 0,5 miljoen mensen, zelfs dagelijks.

In deze workshop laat Rogier Mostert je zien hoe je start met LinkedIn door een goed profiel aan te maken dat meer opvalt dan andere profielen en hoe je dat vervolgens slim optimaliseert. Hierdoor word jij beter gevonden binnen en buiten LinkedIn en zullen meer mensen contact met je opnemen.

Aan het einde van de workshop weet je:

  • Wat LinkedIn is en hoe het globaal werkt.
  • Hoe je een profiel aanmaakt.
  • Hoe je jouw profiel slim optimaliseert.

Voor de liefhebbers gaan we na de workshop nog even door.
Er is dan gelegenheid om direct zelf aan de slag te gaan met jouw eigen profiel, of om je profiel te optimaliseren op basis van de tips uit de workshop. Rogier Mostert blijft aanwezig om je daarbij te ondersteunen.

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is geschikt voor ondernemers die op een goede manier willen starten met LinkedIn. Ook diegenen die "ooit" een LinkedIn-profiel hebben aangemaakt maar geen idee hebben wat je er vervolgens mee doet, zijn van harte uitgenodigd om aan te schuiven.


Ook als je geen lid bent van Bewust Haarlem, ben je welkom. De entree voor niet-leden is 10 euro. Aanmelden is niet nodig.  
- Van 9.00 tot 11.15 uur.  (en voor wie wil  daarna nog doorwerken met Rogier Mostert)
- Neem je laptop mee (niet noodzakelijk).
- Fijn als je er uiterlijk 9.30 uur bent.
- Ingang is deur naast de hoofdingang.

 

Informatie + Aanmelden » Bewust Haarlem

De Toneelschuur
Lange Begijnestraat 9
Haarlem

Bewust Haarlem
tino AT bewusthaarlem DOT nl

Meer agenda van Bewust Haarlem

maart 2019

Uitverkocht - Bewust Haarlem Lezing Liefdesbang met Hannah Cuppen

DI 26 mrt 19.30 uurRelatietherapielezing
Uitverkocht - Bewust Haarlem Lezing Liefdesbang met Hannah Cuppen

Uitverkocht | Waarom gaan relaties vaak zo moeizaam? In deze Bewust Haarlem lezing n.a.v. haar populaire boek Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit alles met verlatings- en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan.
Bewust HaarlemHaarlem

april 2019

Ondernemerscafé Bewust Haarlem @ Vooges CS

WO 03 apr 09.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé Bewust Haarlem @ Vooges CS

Welkom op deze netwerkochtend voor professionals! Van 9.00 tot 11.00 uur bij Grand Café Vooges. Er is geen programma; gewoon gezellig bijpraten onder het genot van een kopje koffie of thee met collega's.
Bewust HaarlemHaarlem
Bewust Haarlem Film: Ice and the Sky

VR 05 apr 19.30 uurfilm
Bewust Haarlem Film: Ice and the Sky

Juist vandaag de dag, in een wereld waar we massaal klimaatmarsen lopen, is de film ICE & THE SKY uit 2015 een must om gezien te hebben. In deze majestueuze documentaire van Luc Jacquet (March of the Penguins) volgen we......
Bewust HaarlemHaarlem
Bewust Haarlem Wandeling in de Kennemerduinen bij Bleek en Berg

ZA 06 apr 10.00 uurCoaching - Wandelcoachingevenement
Bewust Haarlem Wandeling in de Kennemerduinen bij Bleek en Berg

Stilte wandeling. In het begin is er een korte meditatie oefening en daarna is het wandelen in stilte. Na afloop is er de mogelijkheid, voor wie wil, om met elkaar koffie te drinken bij Bartje Bloemendaal
Bewust HaarlemBloemendaal
Henk Fransen: Zelfgenezing met behulp van je mind - Bewust Haarlem Lezing

DI 23 apr 20.00 uurNatuurgeneeskundelezing
Henk Fransen: Zelfgenezing met behulp van je mind - Bewust Haarlem Lezing

Henk Fransen is een bekend complementair werkend arts. Deze lezing gaat over zelfgenezing m.b.v. de mind: genezing van je lichaam, maar ook heling op andere niveaus van je bestaan: gedachten, emoties, relaties en je ziel
Bewust HaarlemHaarlem

mei 2019

Bewust Haarlem Film: Samsara

VR 03 mei 19.30 uurMeditatiefilm
Bewust Haarlem Film: Samsara

Deze film is als een visuele meditatie die je meeneemt naar de wonderen van onze wereld; van heilige gronden, rampzones, industriële complexen en natuurpracht. Sublieme beelden en zinnelijke muziek die het oude en het moderne vermengt.
Bewust HaarlemHaarlem
Bewust Haarlem Wandeling op Landgoed Elswout

ZA 04 mei 10.00 uurCoaching - Wandelcoachingevenement
Bewust Haarlem Wandeling op Landgoed Elswout

Wandeling is op het landgoed Elswout aan de rand van Haarlem/Overveen. De wandeling staat in het teken van relax, rebalance & enjoy. Ontspannen wandelen wordt afgewisseld met enkele lichte oefeningen vanuit yoga en bosbaden
Bewust HaarlemOverveen
De Vegetarische Slager; Het Nieuwe Vleesch! - Bewust Haarlem Lezing

DI 21 mei 20.00 uurlezing
De Vegetarische Slager; Het Nieuwe Vleesch! - Bewust Haarlem Lezing

Samen met zijn team werkt Jaap Korteweg aan de grote omslag van dierlijk naar plantaardig vlees. In deze lezing vertelt hij zijn bijzondere verhaal en over zijn missie om een wereldspeler te worden op het gebied van vleesvervangende producten.
Bewust HaarlemHaarlem

juni 2019

Geert Kimpen: De Tom Tom van je Ziel - Bewust Haarlem Lezing

DI 11 jun 20.00 uurlezing
Geert Kimpen: De Tom Tom van je Ziel - Bewust Haarlem Lezing

De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden. Duik samen met Geert Kimpen in deze lezing in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren.
Bewust HaarlemHaarlem
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem