Workshop Werken met Edelstenen @Ananda
WO 18 oktober | 19.30-21.30 uur | Haarlem

| Deur open vanaf 19.00
15,00 | Kaarten zijn vooraf ook te verkrijgen via de webshop van Ananda. Op de avond zelf: €17,50.


Op woensdag 18 oktober van 19.30 - 21.30 vindt bij Ananda Nieuwetijdswinkel de workshop Werken met Stenen plaats, gegeven door Felice de Baare van Spirituele Praktijk Miraja.In het winkelpand van Ananda aan de Gierstraat 8 in Haarlem zal deze avond zich richten op het zelf ervaren van de energie van edelstenen en de verschillende manieren om met stenen te werken. Kaarten zijn verkrijgbaar in de winkel (voorverkoop €15 of aan de deur €17,50) of via de webshop van Ananda.Tijdens deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:- Het werken met stenen
- De boodschap van stenen
- Meditatie met stenen
- Healing met stenen
- Steenelixers en andere toepassingen

In een kleinschalige setting zal de workshop plaatsvinden, waarbij individuele aandacht en het zelf ervaren van de energie en de boodschap van stenen voorop staan. U krijgt informatie op papier mee naar huis zodat u er ook thuis gelijk mee aan de slag kunt. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze avond. Ook is er de gelegenheid om stenen (afgestemd op uw energie) en andere producten van Ananda aan te schaffen na afloop van de bijeenkomst.Er wordt een syllabus meegegeven zodat u thuis ook aan de slag kunt gaan met de energie van stenen.Kaarten zijn te koop aan de kassa van Ananda of via de webshop.Voor meer informatie kunt u mailen naar feliceananda of kijken op onze website.

Meer Informatie + Aanmelden

023-5512867
info AT ananda DOT nl

Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, Haarlem

Meer agenda van Ananda Nieuwetijdswinkel

september 2017

WO 13 sepMeditatieworkshop
Volle Maanviering @Ananda

Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je gelijkgestemden en zijn we bezig met meditatie, visualisatie en ontvang je een Boodschap van de Gidsen/Maangodin.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

ZO 17 sepZelfrealisatiecursus
Satsang met Prajnaparamita

Een satsang is een spontane expressie van wijsheid, gestart met vragen vanuit de bezoekers, waarbij liefdevolle richtlijnen worden gegeven via de antwoorden van Prajnaparamita.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

oktober 2017

ZO 22 oktZelfrealisatieworkshop
Workshop Egyptische Spiritualiteit - Reis naar de Bibliotheek van de Ziel

Aan de hand van de Egyptische mythe van Isis en Osiris krijg je zicht op de ontwikkeling van ons menselijk bewustzijn. Met meditatieoefeningen en persoonlijke verdieping.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

november 2017

WO 15 novZelfrealisatieworkshop
Workshop Tarot en Orakelkaarten

Tijdens deze avond is het de intentie om de deelnemers een brede basis te geven in het werken met zowel tarot als ook orakelkaarten, zodat je hier zelf ook direct mee aan de slag kunt.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

ZO 19 novEnergetisch werklezing
In dialoog met Nicky Verbeek: Ontmoetingen in Zijn

Deze middag vindt plaats in een open en ontspannen sfeer. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen, maar er wordt ook veel gelachen. Tussen de interacties door verwijst Nicky je terug naar je oorspronkelijke zelf, je natuurlijke staat van zijn.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

december 2017

ZO 10 decZelfrealisatieworkshop
Winter workshop Stembevrijding met Jan-Hendrik Veenkamp

Winter workshop van Ananda: Stembevrijding - Samen zingen en klinken heeft een enorme potentie: het verbindt, brengt vreugde en vitaliteit. Het is een krachtige vorm van expressie, dichtbij wie je werkelijk bent.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding