Zweethut - Genieten
ZA 24 juni | 10.00-18.00 uur | Amsterdam Z-o

55,00


De zweethut is een intensieve ceremonie waarmee wie in de voetsporen van onze voorouders treden op het pad van schoonheid. Als het leven dan in zijn volheid ontplooit is het een kunst om te genieten. Genieten!

Reijgershof is een prachtige plek, dichtbij Amsterdam waar het heel fijn zweten is.
Als je niet onmiddellijk naar huis toe wilt dan kun je daar ook blijven slapen, heel luxe in de B&B of budget in de Yurt. Voor meer informatie mail inforeijgershof

Praktisch:
Buitenplaats Reijgershof
Provinciale weg (N236) huisnr. 30
Amsterdam Zuid-Oost

aanvang 10:00 tot ongeveer 18 uur
kosten 55,- euro (zelf eten meenemen)

Meer Informatie + Aanmelden

06-13209556
info AT regenboogslang DOT net

Buitenplaats Reijgershof, Provinciale weg (N236) huisnr. 30, Amsterdam Z-o

Meer agenda van Spiritueel Centrum de Regenboogslang/ Bear Creek

juli 2017

MA 03 julMuziek, Klank en Stemexpressieopen les
Introductieavond Zomerspecial (Stembevrijding -healing - Leef Nu - Mantra's)

In juli zullen François en Bianca Belle op iedere maandag een open avond organiseren. Deze avonden hebben als gemene deler dat iedere avond een nieuwe mogelijkheid is om je te verdiepen en bij jezelf een opening te vinden voor innerlijke groei.
Spiritueel Centrum de Regenboogslang/ Bear Creek
Mark HoekHaarlem

VR 07 julMuziek, Klank en Stemexpressieworkshop
Workshop stembevrijding - Stem af op je zelf door Francois Belle

Stembevrijding gaat niet over mooi kunnen zingen. Het gaat over jezelf bevrijden van dat wat je op dit moment beperkt om voluit te leven.
Spiritueel Centrum de Regenboogslang/ Bear Creek
Mark HoekHaarlem

VR 28 julSjamanismecursus
Zomerschool 3 daagse introductie cursus sjamanisme

Drie dagen duik je met Mark Hoek - Wolf Fire de wereld van het sjamanisme in. Dmv oefeningen, uitleg en ceremonies wordt je aangeraakt en krijg je een kijk in deze wereld.
Spiritueel Centrum de Regenboogslang/ Bear Creek
Mark HoekHaarlem

september 2017

VR 08 sepSjamanismecursus
Informatieavond Jaartraining Sjamanisme

Op deze avond kun je kennismaken en vragen stellen over de jaartraining sjamanisme. Een training die werkt met deze oeroude kennis die in ieder van ons opgeslagen ligt.
Spiritueel Centrum de Regenboogslang/ Bear Creek
Mark HoekHaarlem

ZO 10 sepCentra voor Bewustwordingopen dag
Open dag Centrum de Regenboogslang

Zondag 10 september is de opendag van ons centrum. Op deze dag kun je langs komen en gratis deelnemen aan de open lessen zodat je de sfeer en de kwaliteit van de lessen zelf een keer kunt meemaken. Er zijn vier open activiteiten in blokken van 2 uur.
Spiritueel Centrum de Regenboogslang/ Bear Creek
Mark HoekHaarlem

ZO 17 sepSjamanismeevenement
Sjamanistische klankhealing

Een klankheling is een klankconcert waarbij de je liggend geniet van de geluiden van de sjamanistische instrumenten. Zoals de trommel, de didgeridoo, ratels en de stem. Met deze klanken wordt er een heerlijk en helend bad van geluid gecreëerd.
Spiritueel Centrum de Regenboogslang/ Bear Creek
Mark HoekHaarlem

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding