Workshop Tarot en Orakelkaarten
WO 15 november | 19.30-21.30 uur | Haarlem

| De deur is open vanaf 19.15
15,00 | € 15,- in voorverkoop en € 17,50 aan de deur 


Orakelkaarten en tarotkaarten lijken op elkaar, maar kunnen ook geheel verschillend worden toegepast. Tarotkaarten voorspellen (zoals soms gedacht) niet de toekomst, maar zijn een methode om je onderbewustzijn te laten spreken. En dit doen zij heel goed! De kaarten zijn een prachtig middel om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en om vraagstukken en valkuilen mee onder de loep te nemen. Tarotkaarten werken met je eigen Gidsen.

Orakelkaarten geven prachtige boodschappen en geven een steuntje in de rug wanneer je een drukke tijd doormaakt of meer informatie wenst te ontvangen om zo het meeste uit je dag/week/gehele leven te halen. Orakelkaarten werken vaak met engelen, Goden of andere Hogere Wezens. 

Tijdens deze avond is het de intentie om de deelnemers een brede basis te geven in het werken met zowel tarot als ook orakelkaarten, zodat je hier zelf ook direct mee aan de slag kunt. De nadruk zal komen te liggen op het zelf doen en uitvoeren van kaartleggingen voor elkaar, zodat je ervaring krijgt in het werken met de kaartendecks. 
Tijdens deze avond komen de volgende onderwerpen aan bod:- De geschiedenis van de tarotkaarten
- Uitleg van Grote Arcana (tarot)
- Werken met de tarot
- De geschiedenis van orakelkaarten
- Werken met orakelkaarten
- Intuïtief kaartleggen
Je krijgt informatie op papier mee naar huis zodat je ook thuis er gelijk ermee aan de slag kunt gaan.  

Meer Informatie + Aanmelden

023-5512867
info AT ananda DOT nl

Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, Haarlem

Meer agenda van Ananda Nieuwetijdswinkel

september 2017

WO 13 sepMeditatieworkshop
Volle Maanviering @Ananda

Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je gelijkgestemden en zijn we bezig met meditatie, visualisatie en ontvang je een Boodschap van de Gidsen/Maangodin.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

ZO 17 sepZelfrealisatiecursus
Satsang met Prajnaparamita

Een satsang is een spontane expressie van wijsheid, gestart met vragen vanuit de bezoekers, waarbij liefdevolle richtlijnen worden gegeven via de antwoorden van Prajnaparamita.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

oktober 2017

WO 18 oktEnergetisch werkworkshop
Workshop Werken met Edelstenen @Ananda

Bij deze kleinschalige workshop staan individuele aandacht en het zelf ervaren van de energie en de boodschap van stenen centraal. Er wordt materiaal meegegeven zodat u thuis ook aan de slag kunt gaan met de energie van stenen.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

ZO 22 oktZelfrealisatieworkshop
Workshop Egyptische Spiritualiteit - Reis naar de Bibliotheek van de Ziel

Aan de hand van de Egyptische mythe van Isis en Osiris krijg je zicht op de ontwikkeling van ons menselijk bewustzijn. Met meditatieoefeningen en persoonlijke verdieping.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

november 2017

ZO 19 novEnergetisch werklezing
In dialoog met Nicky Verbeek: Ontmoetingen in Zijn

Deze middag vindt plaats in een open en ontspannen sfeer. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen, maar er wordt ook veel gelachen. Tussen de interacties door verwijst Nicky je terug naar je oorspronkelijke zelf, je natuurlijke staat van zijn.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

december 2017

ZO 10 decZelfrealisatieworkshop
Winter workshop Stembevrijding met Jan-Hendrik Veenkamp

Winter workshop van Ananda: Stembevrijding - Samen zingen en klinken heeft een enorme potentie: het verbindt, brengt vreugde en vitaliteit. Het is een krachtige vorm van expressie, dichtbij wie je werkelijk bent.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding