Open avond "Hoe spin ik mijn levensdraad?"
WO 25 oktober | 19.30-22.00 uur | Velsen-zuid

0,00


Op deze avond tillen wij een tipje van de sluier op van onze manier van werken. U krijgt informatie en maakt kennis maar we voeren ook een klein ritueel op over het spinnen van de levensdraad. In het nagesprek zult u merken dat ieder een eigen invulling, kleur en betekenis geeft aan deze symbolen en u wordt uitgenodigd om uw eigen gedachten en ervaringen te delen.

Loge Vita Vera valt onder de Orde van Weefsters. Een landelijke groep vrouwen die door inwijding, ritueel, symboliek en verdieping beter mens wil worden. Dit is een unieke ontwikkelingsweg. Net als bij de Vrijmetselarij is de lichtsymboliek belangrijk. Weefsters kennen daarnaast ook de weefsymboliek (ipv de bouwsymboliek). Leven is als weven voor een Weefster en weven is verbinden.

Er zijn wekelijks op woensdagavond bijeenkomsten. Deze avonden zijn een rustpunt in de week, een plek om in verbinding met andere vrouwen weer even op te laden, te delen en los te laten. Een kring van zelfstandige vrouwen, vrouwen die ieder op haar eigen wijze zoekt naar zelfkennis en bewustwording om meer in verbinding met alles te leven en evenwichtiger in het leven te staan. De loge biedt geen kant en klare antwoorden, zij biedt een inwijdingsweg en verdieping om jouw antwoorden te vinden.

Meer Informatie + Aanmelden

06-26044497
vitavera AT ordevanweefsters DOT nl

Logegebouw Loge De Hoeksteen en Loge Vita Vera, Torenstraat 2, Velsen-zuid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem