13 Mei UNICORN - Keltische folk en swing, met Klezmer en Bluegrass
ZO 13 mei | 15.00-17.00 uur | Haarlem

| inloop 14.30
15,00 | voorverkoop via www.helendegeluiden.nl en winkel Ananda €12,50, Haarlempas €10,00


Keltische folk en swing, met Klezmer en Bluegrass uitstapjes. Licht in het hoofd, voeten van de vloer, dorstige keel – een optreden van Unicorn laat de toehoorders nooit onberoerd. De opzwepende Keltische muziek van de folkband loopt doorgaans uit op een feelgood swingfeestje waarbij uit volle borst wordt meegezongen. Maar laat niemand zich in de luren leggen door het schijnbaar achteloze gemak waarmee de band zich op het podium presenteert, achter die vrolijke façade gaan rasmuzikanten schuil die elkaar ragfijn aanvoelen. 
Aanjagers van het Ierse folkspektakel zijn accordeonist Martien Tijburg en gitarist John Kuiper, het duo vormt inmiddels al ruim 20 jaar het kloppende hart van Unicorn. Geruime tijd daarvoor was John Kuiper een graag geziene folk artiest in de Haarlemse folkscene samen met Pierce Hayman. 
De band treedt standaard in een vierpersoonsbezetting op en zal in het Lichthuis met zangeres Jolanda Traarbach en violiste Erna Sommer aantreden naast de vaste basis John Kuiper (gitaar) en Martien Tijburg (accordeon) .  Jolanda is woonachtig in Haarlem en een bekende naam voor veel Haarlemmers. In ieder geval stuk voor stuk professionals met een conservatoriumachtergrond, maar nu eenmaal ongeneeslijk behept met het Keltische folkvirus. Unicorn weet het enthousiaste publiek tot de laatste minuut te boeien maar ook te ontroeren. Gelachen wordt er om de humoristische aankondigingen van de nummers, een prachtige mix van emoties en voluit genieten. De band vormt een eenheid, die je zelden tegen komt. Mis het niet; en dus van harte welkom !
 

Meer Informatie + Aanmelden

0235359852 / 0640066939
keesvanboxtel AT gmail DOT com

Lichthuis, Vergierdeweg 456, Haarlem

Meer agenda van Helende Geluiden

februari 2018

Latcho Drom - Muziekfilm + Presentatie nieuwe seizoen Helende Geluiden

ZO 18 feb 16.30 uurMuziek, Klank en Stemexpressiepresentatie
Latcho Drom - Muziekfilm + Presentatie nieuwe seizoen Helende Geluiden

Latcho Drom is een tegelijkertijd kleurrijke als ook treurige kaleidoscopische muzikale optekening van de geschiedenis van de zigeuners. In hun muziek klinken de klanken en de ritmes van het land van herkomst door. De boodschap is overal dezelfde.
Helende Geluiden
Kees van BoxtelHaarlem
Noam Vazana (Nani)

ZO 25 feb 15.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressieconcert
Noam Vazana (Nani)

Sefardische, Arabische, Noord-Afrikaanse muziek en jazz vermengt op een warme en hedendaagse manier. Met een instrumentatie van gitaren, oud, elektronica, percussie en Vazana’s hypnotiserende stem is Nani een frisse bries in het Ladino-landschap.
Helende Geluiden
Kees van BoxtelHaarlem

maart 2018

Caroline Cohen - Nada Yoga Workshop over de relatie van klanken en de 7 Chakra's  + concert (Zang en Bansuri)

ZO 25 mrt 14.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressieconcert
Caroline Cohen - Nada Yoga Workshop over de relatie van klanken en de 7 Chakra's + concert (Zang en Bansuri)

Caroline Cohen uit India/Parijs geeft een Nada Yoga Workshop over de relatie van klanken en de 7 Chakra's met aansluiten een Impro concert Caroline Cohen Zang/Tanpoura en Kees van Boxtel - Bansuri
Helende Geluiden
Kees van BoxtelHaarlem

april 2018

15 April - De ontroerende schoonheid van de Klassieke Muziek uit Noord-India ...

ZO 15 apr 15.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressieconcert
15 April - De ontroerende schoonheid van de Klassieke Muziek uit Noord-India ...

Vijf muzikanten vertolken deze middag hun liefde voor de Indiase muziek. Zij laten de melodische rijkdom van diverse raga’s wervelen rond de grondtoon. Ad Groot - Sitar  Joel Veena - Indian slide guitar Kees van Boxtel - Bansuri Wim Bosman - Tabla
Helende Geluiden
Kees van BoxtelHaarlem

Helende Geluiden | Kees van Boxtel

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem