Prachtige zomerwandeling vanaf Bleek en Berg
ZA 02 juni | 10.30-15.00 uur | Bloemendaal

| Openbaar vervoer: Station Overveen. Daar wordt je om 10.20 opgehaald. Betaald parkeren (€8,- per dag, alleen pin). Gratis parkeren op de parkeerplaats van de hockeyclub.
15,00 | voorverkoop en € 17,00 betalen ter plekke, knipkaart € 65,- voor 5x


Deze wandeling eindigd bij de prachtige Oosterplas, waar je ook heerlijk in kunt zwemmen. Als het weer het toe laat gaan we dat ook doen aan het einde van de wandeling (als je wilt)!

Vaak wandelen wij in de natuur zonder ons volledig bewust te zijn van de natuur om ons heen en de ervaringen die wij tegen kunnen komen. Regelmatig worden wij afgeleid door gedachten of gesprekken waardoor de natuur niet volledig tot ons komt. Deze stiltewandeling daagt je uit contact te maken met de natuur en de voedende kracht van de natuur toe te laten.

Doel van Mindful Wandelen is te ervaren:

 • – dat de natuur je vriend en voedende kracht is
 • – dat natuur helpt dichter bij jezelf en innerlijke kracht te komen
 • – dat observeren in de natuur kan helpen helder waar te nemen
 • – dat je gevoed en geaard uit een natuurwandeling kan komen
 • – dat je dichterbij jezelf komt door in bewustzijn en stilte verblijven

Opbouw wandeling:

 • Verzamelen om 10.30 uur; vervolgens introductie en kennismaking
 • Start wandeling; vanaf nu zijn we stil
 • Na een half uur volgt een loopmeditatie 
 • Daarna wandelen we ongeveer een 1 uur
 • Dan stoppen we voor thee of koffie met lekkers, ook in stilte
 • Vervolgens wandelen we weer 1 uur
 • rond tweeën drinken we, voor wie dat wil, gezamenlijk koffie (consumptie voor eigen rekening).

Meer Informatie + Aanmelden

Kennemerduinen, ingang Bleek & Berg, t.o.v. hockeyclub HBS, Bergweg 1a, 2061 KB, Bloemendaal

Meer agenda van RBTC coaching

maart 2018

3-Daagse training Mindful Spreken

DO 22 mrt 10.00 uurCommunicatie en presentatietraining
3-Daagse training Mindful Spreken

Door deze training spreken in het openbaar leer je op een speelse en ontspannen manier contact maken met je publiek waardoor ze waarschijnlijk aan je lippen zullen hangen! Je komt er achter dat ook JIJ charisma hebt om voor een groep te spreken!
RBTC coaching
Richard BuijtenhekZandvoort

april 2018

Nieuwe wandeling bij Elswoud en Duinvliet

ZA 07 apr 10.30 uurCoaching - Wandelcoachingtraining
Nieuwe wandeling bij Elswoud en Duinvliet

Vaak wandelen wij in de natuur zonder ons goed bewust te zijn van de natuur om ons heen en de ervaringen die wij tegen kunnen komen. Deze stiltewandeling daagt je uit contact te maken met de natuur en de voedende kracht van de natuur toe te laten.
RBTC coaching
Richard BuijtenhekOverveen
Nieuwe avondwandeling bij Elswout en Duinvliet

WO 18 apr 18.00 uurCoaching - Wandelcoachingtraining
Nieuwe avondwandeling bij Elswout en Duinvliet

Vaak wandelen wij in de natuur zonder ons goed bewust te zijn van de natuur om ons heen en de ervaringen die wij tegen kunnen komen. Deze stiltewandeling daagt je uit contact te maken met de natuur en de voedende kracht van de natuur toe te laten
RBTC coaching
Richard BuijtenhekOverveen

mei 2018

Zangvogelwandeling door de Waterleidingduinen

ZA 05 mei 10.30 uurCoaching - Wandelcoachingtraining
Zangvogelwandeling door de Waterleidingduinen

Het is weer lente en dan zingen de vogels er lustig op los! Echt een geschoold orkest waardig! Een streling voor je oor. En wat is er nou mooier dan tijdens een stiltewandeling te mogen luisteren naar al deze prachtige zangvogels?
RBTC coaching
Richard BuijtenhekZandvoort

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem