Workshop Korrelwierook Maken
ZO 17 juni | 10.00-13.00 uur | Haarlem

| Deur is open vanaf 09.45, enige uitloop mogelijk
25,00 | Workshop is inclusief een zelfgemaakt wierookmengsel


Ik kan ontzettend genieten van het spelen met geuren.
Het zal de heks in mij zijn. Tijdens het combineren van harsen, kruiden en oliën ontstaat er gaandeweg een heerlijk ruikend wierookmengsel.
Hiermee kan ik mijn humeur positief beïnvloeden en de gewenste veranderingen in mijn leven naar mij toetrekken.Een wierook voor liefde, de maancyclus, ter ere van mijn Gidsen.
Alles kan en niets is te gek. De resultaten geuren altijd heerlijk en dit wilde ik delen!
Werkwijze
Tijdens deze workshop wordt er gekeken naar de energie die elke deelnemer nodig heeft, of in de toekomst wilt gaan neerzetten.Deze wens verbinden wij vervolgens aan een zelfgemaakte wierook.
Onder professionele begeleiding wordt de korrelwierook samengesteld uit een brede selectie aan harsen, kruiden en olie, met een heerlijk resultaat.Thema’s voor de te maken wierook zijn bijvoorbeeld: bescherming, gronding, doorbreken van blokkades, communicatie, rust, contact met gidsen, ter ere van een Gids, enz.   De wierook wordt vervolgens opgeladen met helende energie middels een geleide visualisatie om hem van extra kracht te voorzien. Zo zullen al onze wensen uit kunnen komen!Voor wie?
Dit is een korte workshop van ongeveer 3 uur. Een luchtige en vooral gezellige middag voor iedereen die meer wil weten over de wondere wereld van wierook en hekserij. Ik zal vertellen over de toepassingen en geschiedenis van wierook en wat moderne heksen ermee doen. Deze ontspannen workshop is voor iedereen geschikt en ook leuk voor tieners met interesse in hekserij. 

Voor meer informatie: mail naar 

Meer Informatie + Aanmelden

06-46.356.221
felice AT miraja DOT nl

Spirituele Praktijk Miraja, Belgiëlaan 20, Haarlem

Meer agenda van Spirituele Praktijk Miraja

juni 2018

Workshop Spirits of Nature

ZO 03 jun 10.30 uurMediumworkshop
Workshop Spirits of Nature

Deze dag staat in het teken van inzicht ontvangen van de nature spirits. Hun wijsheid ervaren en hoe wij deze wijsheid in eigen ons leven kunnen toepassen. Welke levenshouding hebben zij en wat kunnen wij als mensen hiervan opsteken.
Spirituele Praktijk Miraja
Felice de BaareHaarlem

september 2018

Opleiding tot Tarotist met Felice de Baare

ZO 09 sep 10.30 uurMediumopleiding
Opleiding tot Tarotist met Felice de Baare

Omdat steeds meer mensen tot de tarotkaarten worden aangetrokken, heb ik deze opleiding ontwikkeld en gebaseerd op mijn eigen ervaringen en technieken. Doel is het geven van een brede basiskennis en het intuïtief interpreteren van de tarot.
Spirituele Praktijk Miraja
Felice de BaareHaarlem
Opleiding Miraja Soul Energy Basisjaar tot Healer

ZO 23 sep 10.30 uurHealing en readingopleiding
Opleiding Miraja Soul Energy Basisjaar tot Healer

Er ontstond vanuit verschillende kanten de vraag om mijn healingstechnieken en vaardigheden via een opleiding aan te bieden. Via vele channelingen en de benodigde opleidingen is hier mijn eigen opleiding tot Miraja Soul Energy Healer uit ontstaan.
Spirituele Praktijk Miraja
Felice de BaareHaarlem

oktober 2018

Workshop Dierencommunicator

ZA 13 okt 10.30 uurDierenworkshop
Workshop Dierencommunicator

Praktisch iedereen die oprechte interesse heeft in het begrijpen van dieren en het werken vanuit de intuïtie, zal gedurende deze dag merken dat het mogelijk is om interessante gesprekken te voeren met een dier.
Spirituele Praktijk Miraja
Felice de BaareHaarlem

november 2018

Workshop Miraja Ankh Energy Healer

ZO 11 nov 10.30 uurHealing en readingworkshop
Workshop Miraja Ankh Energy Healer

Tijdens deze dag krijgen de deelnemers een eigen Ankh mee en de juiste techniek voor het uitvoeren van een sterke behandeling met de tweebenige Ankh. Voor iedereen met een link naar Egypte zal deze workshop een feest der herkenning zijn!
Spirituele Praktijk Miraja
Felice de BaareHaarlem

Spirituele Praktijk Miraja | Felice de Baare

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem