Workshop Spirits of Nature
ZO 03 juni | 10.30-16.00 uur | Haarlem

| Deur is open vanaf 10.15, enige uitloop mogelijk
100,00 | Inclusief koffie/thee, certificaat en uitgebreide handleiding.


Het werken met natuurwezens is een zeer dankbare bezigheid. Veel mensen worden zich steeds meer bewust van de aanwezigheid en kracht van natuurwezens (of 'nature spirits').

Bij natuurwezens denkt men al snel aan kabouters en elfjes met vlindervleugels, maar in realiteit ligt het wat anders. Deze wezens horen bij de elementen Lucht, Water, Aarde en Vuur en zijn krachtig en magisch, maar willen niet altijd met mensen communiceren. Sommige zijn voorzichtig, anderen heel uitbundig en behulpzaam: het zijn soms net mensen in hun voorkeuren en meningen. Maar bovenal zijn de natuurwezens bronnen van wijsheid. De Wijsheid van onze Aarde en het Universum. 

Wij als spirituele mensen kunnen veel van hen leren door te luisteren naar hun boodschap en mening over allerlei aardse en spirituele zaken. 

Inhoud van deze dag:
Deze workshop is elke keer weer uniek, omdat de aanwezigheid van specifieke natuurwezens nooit gegarandeerd kan worden. Wie er aanwezig zal zijn hangt dus af van de deelnemers en van welke energie er op die dag nodig is.

In elk geval bevat de Workshop Nature Spirits:-

  • Boodschappen van Moeder Aarde en haar Nature Spirits, op de individuele deelnemers afgestemd.
  • Informatie over de Elementen + Tot welk Element behoor jij? 
  • Moeder Aarde healings om te geven en te ontvangen
  • Channelingen met verschillende natuurwezens
  • Kennismaking en ervaren van de energie van verschillende natuurwezens.

Meer Informatie + Aanmelden

06-46.356.221
felice AT miraja DOT nl

Spirituele Praktijk Miraja, Belgiëlaan 20, Haarlem

Meer agenda van Spirituele Praktijk Miraja

juni 2018

Workshop Korrelwierook Maken

ZO 17 jun 10.00 uurKruidentherapieworkshop
Workshop Korrelwierook Maken

Het vijzelen van de hars, het uitzoeken en samenvoegen van de kruiden en het toevoegen van een passende olie is een magische ervaring met als resultaat een krachtige en heerlijke wierook.
Spirituele Praktijk Miraja
Felice de BaareHaarlem

september 2018

Opleiding tot Tarotist met Felice de Baare

ZO 09 sep 10.30 uurMediumopleiding
Opleiding tot Tarotist met Felice de Baare

Omdat steeds meer mensen tot de tarotkaarten worden aangetrokken, heb ik deze opleiding ontwikkeld en gebaseerd op mijn eigen ervaringen en technieken. Doel is het geven van een brede basiskennis en het intuïtief interpreteren van de tarot.
Spirituele Praktijk Miraja
Felice de BaareHaarlem
Opleiding Miraja Soul Energy Basisjaar tot Healer

ZO 23 sep 10.30 uurHealing en readingopleiding
Opleiding Miraja Soul Energy Basisjaar tot Healer

Er ontstond vanuit verschillende kanten de vraag om mijn healingstechnieken en vaardigheden via een opleiding aan te bieden. Via vele channelingen en de benodigde opleidingen is hier mijn eigen opleiding tot Miraja Soul Energy Healer uit ontstaan.
Spirituele Praktijk Miraja
Felice de BaareHaarlem

oktober 2018

Workshop Dierencommunicator

ZA 13 okt 10.30 uurDierenworkshop
Workshop Dierencommunicator

Praktisch iedereen die oprechte interesse heeft in het begrijpen van dieren en het werken vanuit de intuïtie, zal gedurende deze dag merken dat het mogelijk is om interessante gesprekken te voeren met een dier.
Spirituele Praktijk Miraja
Felice de BaareHaarlem

november 2018

Workshop Miraja Ankh Energy Healer

ZO 11 nov 10.30 uurHealing en readingworkshop
Workshop Miraja Ankh Energy Healer

Tijdens deze dag krijgen de deelnemers een eigen Ankh mee en de juiste techniek voor het uitvoeren van een sterke behandeling met de tweebenige Ankh. Voor iedereen met een link naar Egypte zal deze workshop een feest der herkenning zijn!
Spirituele Praktijk Miraja
Felice de BaareHaarlem

Spirituele Praktijk Miraja | Felice de Baare

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem