Seats2meet Office hotel Haarlemmerhout

Bewust Haarlem is partner van Seats2meet Office Hotel Haarlemmerhout
Flexwerk- en ontmoetingsplek voor bewuste ondernemers!

Wellicht heb je wel eens gehoord van Seats2meet. Dit is een gaaf flexwerk-concept met tal van locaties door heel Nederland. Het is gebaseerd op de gedachte van overvloed en uitwisseling en de creatie van een waarde-netwerk.  Dat past natuurlijk helemaal in de filosofie van Bewust Haarlem!


Wat kan Seats2Meet voor jou betekenen?

  • Seats2meet Office Hotel Haarlemmerhout richt zich specifiek op ondernemers die een affiniteit hebben met persoonlijke groei, gezondheid en duurzaamheid. Wel zo fijn om inspiratie op te doen en samenwerking of ondersteuning te vinden. Een IT ‘er, vormgever of marketeer zal je er ook vinden. Handig als jij als coach of masseur je website wilt upgraden bijvoorbeeld!
  • Het ligt op een fantastische plek, vrijwel in het groen van de Haarlemmerhout (je loopt zo  het bos in om even te ontspannen) en met als naaste buur La Place, om je werkdag desgewenst te starten met een lekker ontbijtje!


     
  • De faciliteiten en mogelijkheden zijn zeer goed en divers. Je kunt er heel flexibel werken, vergaderen en ontmoeten. Alleen voor jezelf, met een cliënt, met een groep, voor maar een uurtje, of voor een hele dag, een rustige plek of een drukke; alles is mogelijk. Er zijn maar liefst zeven verschillende ruimtes beschikbaar. En er is een slim online boekingssysteem om precies jouw plek en/of middelen te reserveren!
  • Er worden door Seats2meet Office Hotel Haarlemmerhout regelmatig leuke bijeenkomsten en workshops georganiseerd die jou kunnen ondersteunen in je werk. Zo is er bijvoorbeeld het dagelijkse ‘Deel je overvloed kwartiertje’ om 10 uur waar ondernemers elkaar helpen met hun talenten. Vervolgens kan je aan de Tafel van Overvloed werken en elkaar verder helpen.  Aan deze tafel kan je kosteloos werken door met je sociale kapitaal te betalen en je kennis te delen.
  • Bewust Haarlem leden krijgen een korting van 30% op de toch al zeer aantrekkelijke tarieven dit jaar! Dit geldt voor alle betaalde stoelen voor flexwerken en vergaderen in één van de zeven ruimtes. Hiervoor gebruik je de code ‘BEWUSTS2M’ bij je boeking op www.seats2meet.com.
  • Tenslotte: in het gebouw waar Seats2meet is gevestigd, Office Hotel Zuid, zijn ook diverse vaste werkruimtes te huur per maand. Dus mocht je je meer permanent willen vestigen, dan kan dat ook. En je kunt dan evengoed binnen blijven lopen bij Seats2meet voor bijvoorbeeld de koffie of de lunch!

Meer informatie? Zie www.seats2meet.com.
Of contact Klaartje Vreeken, manager van Seats2meet Office Hotel Haarlemmerhout
Tel:  085 - 7440535  |  Mail: seats2meet@officehotel.nl |   Seats2MeetHaarlem
 

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem