Gezond wonen? Eco-Wise! [bouwbioloog] | Amsterdam

Gezond wonen?
Vrij van giftige stoffen en comfortabel? Duurzaam, energiezuinig en milieubewust? Hulp nodig met uw verbouwing? Allergieën of andere klachten als vermoeidheid en hoofdpijn? Eco-Wise: meet, analyseert, begeleidt, test, adviseert, zoekt uit, lost op en helpt u naar een gezonde woning.

Gezond slapen?
Fris en vitaal wakker worden? Uitgerust het bed uitstappen? Langer jong en gezond blijven? Blije baby’s en vrolijke kinderen? Detox je slaapkamer! Want een goede nachtrust is het belangrijkste voor herstel. Eco-Wise: helpt u naar een gezonde slaapkamer door onderzoek, advies en eenvoudige maatregelen.

Gezond werken?
Zonder elektrosmog en met een goede luchtkwaliteit? Geen Sickbuilding syndroom meer en tevreden medewerkers? Minder ziekteverzuim en een betere klanttevredenheid? Laat je werkplekken controleren op factoren als elektrosmog en de luchtkwaliteit. En verlaag zo het ziekteverzuim met 40%! Eco-Wise: helpt je naar een gezonde werkplek door onderzoek, advies en eenvoudige maatregelen.

Wilt u informatie over:

- gezonde materiaalkeuze
- duurzame energie
- (ver)bouwadvies
- vocht- en schimmelproblemen
- reparatie lekkende kelder
- een elektrosmog meting
- binnenluchtmeting (schimmels, bacteriën, chemische stoffen)

Neem contact op via onze website!

De Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat in onze modern tijd voedsel en het milieu de ziekteverwekkers zijn. Het enige milieu waar u zelf invloed op hebt en welke de meeste invloed heeft op uw gezondheid is het milieu in uw eigen huis. Het milieu begint thuis in de slaapkamer.

Over Pieter Hennipman | Amsterdam

Pieter Hennipman, eigenaar van Eco-Wise, is bouwkundig ingenieur, afgestudeerd constructeur, bouwbioloog IBN, meettechnicus IBN, bouwbiologisch adviesbureau IBN, en lid van Verband Baubiologie . Pieter is de tweede gediplomeerde bouwbiologische meettechnicus in Nederland. De titels bouwbioloog IBN en meettechnicus IBN zijn beschermd.

Het IBN [Institut für Baubiologie + Nachhaltigkeit IBN] is het mondiaal toonaangevende instituut voor bouwbiologie en duurzaamheid. En van gezond wonen en bouwen. De opleiding van het IBN is internationaal erkend. Het IBN ontwikkelt en actualiseert samen met Baubiologie Maes de bouwbiologische richtwaarden voor de slaapkamer, de SBM [Standaard Bouwbiologische Meettechniek] Dé richtwaarden voor gezond wonen die wereldwijd gebruikt worden.

Al sinds zijn jeugd gefascineerd door het oplossen van problemen op bouwtechnisch gebied. Zijn vader was eigenaar van het bedrijf Vochttechniek Nederland, grondlegger van de vochtwering in Nederland. Al op jonge leeftijd ging hij mee naar bijzondere plekken en leerde daar het vak van de vochtwering. Pieter Hennipman jr. was werkzaam bij o.a. woningcorporaties en aannemers (bouwondernemingen) en is deskundige als het gaat om vastgoedonderhoud, vastgoedmanagement en projectontwikkeling in relatie tot duurzaam bouwen.

Grootvader en naamgenoot gelden als een van de meest vooraanstaande Nederlandse economen. Pieter Hennipman Sr ‘s inzichten op het gebied van schaarste en welvaart zijn nog altijd zeer actueel. Welvaart is immers niet alleen in geld uit te drukken. Daarmee is de econoom Pieter Hennipman Sr. een van de eersten die belang hechte aan het verduurzamen van het economische en maatschappelijke leven.


Foto 1 Pieter Hennipman Foto 3 Pieter Hennipman Klik om te vergroten

Gezond wonen? Eco-Wise! [bouwbioloog]
Pieter Hennipman


Professionals in de categorie Bouwen en Wonen

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem