Balans & Co, praktijk voor acupunctuur en lifecoaching | Haarlem

In mijn acupunctuur praktijk in Haarlem- Noord verricht ik de behandeling volgens de TCM (de Traditionele Chinese Geneeskunde). Vanuit dit gezichtspunt kijk ik naar de gehele mens en de klachten die aanwezig zijn. Hierop stem ik de behandeling af.  

Acupunctuur versterkt het lichaam in het zichzelf genezen en in het gezond blijven. De behandeling vindt plaats met hele dunne acupunctuurnaalden die op verschillende punten op de meridianen (energiebanen) worden geplaatst. Hiermee wordt de balans in het lichaam hersteld. Acupunctuur gaat goed samen met reguliere behandelingen.

Behandelbare klachten:

- Stress, slaapproblemen, overspannenheid, vermoeidheid.

- Migraine en andere pijnklachten.

- Hormonale klachten zoals bij PMS, overgang, vruchtbaarheid, zwangerschap.

- Klachten van luchtwegen.

- Buikklachten, misselijkheid.

- Spier- en peesklachten, tenniselleboog.

- Allergieën zoals hoikoorts, jeuk en voedselallergie.

Ik heb de erkende opleiding tot arts-acupuncturist gevolgd en ben aangesloten bij de beroepsvereniging NAAV. Met acupunctuur bereik je zulke mooie effecten en kan ik mensen helpen om weer in balans te komen. Waar nodig met een aanvulling met bepaalde voeding en kruiden, beweging en ontspanning.

Ik vind het fantastisch om te zien hoe mooi het effect is van de behandelingen. En dat ik een hulpmiddel kan zijn in de weg naar een gezonder leven waarin mensen minder klachten hebben, zich prettig voelen en het kwaliteit van leven is verbeterd.

Over Janey Wilke- van der Neut | Haarlem

Mijn naam is Janey Wilke- van der Neut en ik ben acupuncturist en bedrijfsarts. Gedurende mijn studie geneeskunde raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het verbeteren van de kwaliteit van leven en de genezing van de gehele mens. Als bedrijfsarts kijk ik naar de gehele persoon in alle facetten van het leven. En heb dan de rol als adviseur op het gebied van gezondheid en werk. Hierin miste ik het ook werkelijk bijdragen in het herstel, als behandelaar.

Ik wil graag mensen helpen om weer in balans te komen, zowel fysiek als mentaal. Niet alleen als adviseur, maar ook als behandelaar. De TCM (de Traditionele Chinese Geneeskunde) sluit hierbij voor mij helemaal aan. In deze geneeskunde wordt gekeken naar de gehele mens en wordt gebruik gemaakt van acupunctuur, kruiden, voeding en beweging om zo tot een gezond leven te komen. Omdat we onze energie op verschillende manieren tot ons krijgen en nemen.

Ik heb de erkende opleiding tot arts-acupuncturist gevolgd, bij de NAAV. Met acupunctuur bereik je zulke mooie effecten en kan ik mensen helpen om weer in balans te komen. Waar nodig met een aanvulling met bepaalde voeding en kruiden, beweging en ontspanning. Ik vind het steeds fantastisch om te zien hoe mooi het effect is van de behandelingen. En dat ik een hulpmiddel kan zijn in de weg naar een gezonder leven waarin mensen minder klachten hebben, zich prettig voelen en het kwaliteit van leven is verbeterd.

Balans & Co
Janey Wilke- van der Neut

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem