Ademtherapie - verbonden ademhaling

 Mindfulness-aan-huis | Loeki van Rossum
 Haarlem

Ik bied individuele sessies verbonden ademhaling bij jou thuis. Tijdens de sessie begeleid ik je in de verbonden ademhaling-techniek. Tegelijk help ik je door middel van afgestemde aanraking en drukpunten om blokkades los te laten en meer ruimte te krijgen.

Dit werkt diep door op zowel lichamelijk als mentaal en emotioneel niveau. 

Het is ook mogelijk om op basis van je klachten en analyse van je ademhalingpatroon begeleid te worden. Ik begeleid je dan met ademhalingsoefeningen op maat. 

De sessies duren in totaal ongeveer 1,5 uur. Vooraf is er telefonisch een gratis, vrjblijvende intake en kennismaking. De sessie is bij jou thuis, in je eigen omgeving waar je je prettig en veilig voelt. 

Over Loeki van Rossum

Ik ben Loeki van Rossum, 42 jaar en werkzaam in de GGZ als begeleider en trainer. Ik ben in 2013 in aanraking gekomen met mindfulness en was gegrepen door de eenvoud, de stilte en de andere manier van kijken. Sindsdien is ook mijn fascinatie voor de adem meer en meer gegroeid. De adem is een prachtig, krachtig en super toegankelijk instrument voor meer ontspanning maar ook voor meer levenslust en een betere algehele gezondheid.

Ik ben opgeleid aan de postacademische opleiding voor mindfulness trainers aan het Radboud UMC in Nijmegen. Tijdens deze studie ben ik begonnen met het aanbieden van mindfulness trainingen voor medewerkers binnen de organisatie waar ik werk. Dit bleek in een behoefte te voorzien, waarbij ook de vraag ontstond naar individuele training. Zodoende besloot ik een vervolgopleiding voor individuele mindfulness training te volgen aan het centrum voor mindfulness in Amsterdam. Sinds 2019 bied ik met veel liefde en plezier mindfulness-aan-huis mindfulness trainingen aan in Haarlem.

De afgelopen jaren ben ik me meer gaan verdiepen in de ademhaling. De adem die zo vanzelfsprekend voor ons is, blijkt een onuitputtelijk instrument om op allerlei manieren mee te werken. Verminderen van stress, meer energie genereren en het laten oplossen van blokkades in ons fysieke, emotionele en energetische lichaam is allemaal mogelijk met als enige instrument onze adem. Ik heb een opleiding tot ademcoach gevolgd en begeleid sindsdien ook ademsessies aan huis. Ik heb recent een specialisatie gedaan in het werken met mensen met trauma. 

Het werken in de thuis omgeving blijkt voor veel deelnemers toegankelijk, prettig en veilig. Ook blijkt het werken in de eigen omgeving heel effectief te zijn om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Ik ben van nature optimistisch en heb een open, invoelend karakter. Anderen zeggen over mij dat ik betrouwbaar en integer ben. Ik houd ervan om met humor te werken waar dit past. 

Wees welkom! Ook als je alleen informatie wil of vragen hebt.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding