Ademtherapie - verbonden ademhaling

De sessies duren in totaal ongeveer 1,5 uur. Vooraf is er telefonisch een gratis, vrjblijvende intake en kennismaking. 

De sessie is bij jou thuis, in je eigen omgeving waar je je prettig en veilig voelt. 

Tijdens de sessie begeleid ik je in de verbonden ademhaling-techniek. Verder help ik je door middel van drukpunten om blokkades los te laten en meer ruimte te krijgen. Dit werkt diep door op zowel lichamelijk als mentaal en emotioneel niveau. 

Over Loeki van Rossum

Ik ben Loeki van Rossum, 41 jaar en werkzaam in de GGZ als begeleider en trainer. Ik ben in 2013 in aanraking gekomen met mindfulness en was gegrepen door de eenvoud, de stilte en de andere manier van kijken. Sindsdien is ook mijn fascinatie voor de adem meer en meer gegroeid. De adem is een prachtig, krachtig en super toegankelijk instrument voor meer ontspanning maar ook voor meer levenslust en een betere algehele gezondheid.

Ik ben in 2016-2017 opgeleid aan de postacademische opleiding voor mindfulness trainers aan het Radboud UMC in Nijmegen. Tijdens deze studie ben ik begonnen met het aanbieden van mindfulness trainingen voor medewerkers binnen de organisatie waar ik werk. Dit bleek in een behoefte te voorzien, waarbij ook de vraag ontstond naar individuele training. Zodoende besloot ik in 2018 een vervolgopleiding voor individuele mindfulness training te volgen aan het centrum voor mindfulness in Amsterdam. Sinds 2019 bied ik met veel liefde en plezier mindfulness-aan-huis mindfulness trainingen aan in Haarlem.

In 2021 ben ik begonnen met een opleiding als ademtherapeut. Ik zit nu in het laatste gedeelte van deze opleiding en kan met veel vreugde zeggen dat ik vanaf nu ook individuele ademsessies aan kan bieden. 

Het werken in de thuis omgeving blijkt voor veel deelnemers toegankelijk, prettig en veilig. Ook blijkt het werken in de eigen omgeving heel effectief te zijn om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Ik ben van nature optimistisch en heb een open, invoelend karakter. Anderen zeggen over mij dat ik betrouwbaar en integer ben. Ik houd ervan om met humor te werken waar dit past. 

Wees welkom! Ook als je alleen informatie wil of vragen hebt.

Mindfulness-aan-huis
Loeki van Rossum

Foto 5 Loeki van Rossum Foto 8 Loeki van Rossum Klik om te vergroten

Mindfulness-aan-huis

Haarlem


Professionals in de categorie Ademtherapie

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!