Tantric-Shamanic Body De-armouring (emotional trauma/stress Release) | Haarlem

Body de-armouring is een term verwijzend naar het 'ontwapenen van het lichaam'.

We hebben ons gedurende onze levens vaak moeten wapenen tegen allerlei situaties die door ons als bedreigend werden ervaren en we hierdoor trauma hebben opgelopen.Trauma is iets wat diepe sporen in ons geest, maar ook in ons lichaam achter laat en met name in ons spier- en bindweefsel opgeslagen wordt. Het slaat zich ook op in ons cellulaire geheugen en in ons DNA.

Trauma kan hierdoor worden overgedragen op volgende generaties, wat inhoudt dat wij niet alleen persoonlijk trauma, maar ook trauma uit de familielijnen met ons mee kunnen dragenVastgeslagen trauma in het lichaam leidt tot verharding van het spier- en bindweefsel. Dit heeft zowel op fysiek, maar ook op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau een zeer diepe impact. Het zorgt voor archetypische programmering en daaruit voortkomend gedrag, waar we ons niet van weten te bevrijden, als we de energetische imprint niet weten te transformeren. Herhalingen van diep traumatische pijnstukken worden hierdoor vaak levenslang herhaald, vaak ook nog eens zonder ons bewust te zijn waar het vandaan komt.

Body de-armouring levert hier een diepgaande en permanente oplossing voor, ongeacht hoe oud of diep het trauma is of weggestopt zit. Deze fantastische techniek ruimt de fysiek vastgeslagen blokkades in zeer snel en efficiënt op. De behandelingen werken zelfs door tot op het cellulaire en D.N.A. niveau door. Ook veranderen onze mentale en emotionele processen vrijwel onmiddellijk n.a.v. deze sessies.

Over Gosse Beerda | Haarlem

Mijn naam is Gosse Beerda en ik ben actief als energetisch, tantrisch en sjamanistisch healer en bodyworker in Haarlem en omstreken, evenals op verschillende nationale en internationale events.

De reden waarom ik het pad opgeslagen ben van healer/facilitator is omdat ik in eerste instantie zelf behoefte had aan hulp rondom allerlei trauma en pijnstukken waar ik mee worstelde. Zodoende kwam ik in aanraking met technieken als Frequencies of Light Therapy, Vortex Healing en Pranic Healing. Van het één kwam al snel het ander en merkte ik dat ik niet alleen mezelf wilde kunnen helpen, maar voelde ik ook een diepe behoefte om de lasten van andere te verlichten.Dit doe ik tegenwoordig in de vorm van Tantrisch-sjamanistisch lichaams- en energiewerk zoals...

- Tantric/Shamanic Body De-armouring sessies
- Tantric Kundalini Full Body Bliss/Orgasm sessies
- Siddha Kundalini Healing
- Pranic Healing
- Frequencies of Light Therapy
- Soul Body Fusion

The Healing Hexagon - Frequency Facilitator
Gosse Beerda

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem