Begeleiding en Therapie naar Zelfontwikkeling en Gezondheid. | Haarlem

Bij Cranio Haarlem kom je voor craniosacraal sessies, lymfedrainages en familieopstellingen. 

Heling tijdens deze sessies gebeuren altijd op het holistische niveau, dwz op fysiek niveau (cellulair, organisch, in de fascia, in de spieren, in de botten..) op het niveau van de energie (hoe energiek je je voelt, hoe het stroomt en beweegt in jou) en op zielsniveau (in contact komen met jouw diepste zelf, jouw doelen, jouw dromen, jouw gevoelens). En dat is voor mij altijd een vereiste binnen gezondheidswerk en helingswerk: De drie-eenheid van lichaam, geest en ziel dient volledig betrokken te zijn bij het proces.

Waar ik het meest gelukkig van wordt in de praktijk zijn sessies waarbij ik kan begeleiden in: 

  • heling van het hart, 
  • baarmoederheling, 
  • heling van het innerlijke kind, 
  • heling van de familielijn dmv familieopstellingen binnen de craniosacraal sessie

Ook heling van Immuunsysteem en Alarmsysteem is prachtig, zoals die weefsels praten! Een waar genot van pure innerlijke wijsheid!!

Ik vind het heerlijk om mensen te begeleiden naar "meer van zichzelf", meer bezieling. Want dat is craniosacraal therapie! Een manier van verbinden met ons eigen diepste zelf en daaruit vloeit gezondheid voort! Het is zo boeiend hoe het lichaam alles weet!!                                   
De wijsheid zit in onszelf, we moeten alleen de taal begrijpen waarin het lichaam/de ziel spreekt. Ik wil deze gave met jullie delen. CranioSacraal therapie heeft zoveel te bieden, het is als het leven, een weg naar jezelf. 

Ik ben aangesloten bij de erkende beroepsverenigingen en vergoed door de zorgverzekering. 

Over Karen Maryam Amaya Amaryllis | Haarlem

Ik ben Karen De Smet en leef al 8 jaar in Haarlem. Ik heb m'n hart en intuitie hierheen heb gevolgd; beide zijn misschien wel mijn grootste zegen en kwaliteiten.

In Bussum volgde ik de 4 jarige opleiding Cranio Sacraal Therapie. Voorheen heb ik een masterdiploma in revalidatie en manuele therapie behaald (UGent) evenals de volledige opleiding tot acupuncturist gevolgd (OTCG).

Ik ben partner en moeder, twee van de grootste geschenken op Aarde. Sinds de geboorte van mijn dochter, een snelle en intense bevalling die natuurlijk, pijnvrij en vol vreugde verliep, wist ik dat ik een belangrijk point of no return had bereikt, en dat ik de initiatie had ontvangen die mij klaarstoomde voor al mijn verdere werk op Aarde.

De afgelopen 7 jaar heb ik een intense helingsperiode doorgemaakt, zowel in opleidingen als in het leven zelf. De taal van de ziel is iets wat me van jongs af aan gegeven is. De afgelopen jaren heb ik geleerd die taal toegankelijk te maken tot het lichaam. De ziel IN het lichaam brengen, IN manifestatie brengen in deze wereld is mijn missie. Verbondenheid met je ziel creeert alles, echt alles. Ook gezondheid en geluk.

Ik weet mij in totale overgave aan het Leven en De Liefde, in verbinding met de hele Schepping en de Schepper, in een persoonlijke liefdesrelatie met God of Liefde. Die verbinding begint in mijn lichaam en creeert voor mij grote mogelijkheden in het leven. Alles is ons gegeven, en daar ben ik dankbaar voor..

Cranio Haarlem
Karen Maryam Amaya Amaryllis

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem