Systemisch Dierenarts | Haarlem

Een gezond lijf en een gezonde geest gaan hand in hand. Dat geldt voor ons, maar ook voor dieren!

Hoe doet Eduard dat?

Eduard richt zich in eerste instantie op het lichamelijk herstel van het dier door middel van accupunctuur, frequenties, kruidentherapie en voeding. Daarnaast besteedt hij aandacht aan de mentale en emotionele gesteldheid van het dier. Hij brengt het dier terug in balans door middel van accupunctuur, bachbloesems en frequenties.

Mocht er iets zijn in de dynamiek tussen jou en jouw dier waar het dier op reageert, dan kan Eduard dit oplossen door met jou deze dynamiek te onderzoeken. Dit doet hij door middel van persoonlijke gesprekken en familieopstellingen.

Eduard is ook regulier dierenarts en doet, indien nodig, ook bloed- en ontlasting onderzoek of verwijst door naar een collega dierenarts of specialist.

Waarvoor kun je bij Eduard terecht?

In ieder geval kun je bij Eduard terecht voor alle acute en chronische aandoeningen van je dier. Maar Eduard is, als enige dierenarts in Nederland, ook te raadplegen als er een vermoeden is dat je dier reageert op iets wat zich afspeelt in de dynamiek tussen jou en je dier.

Waar en wanneer?

Uitsluitend op afspraak!

In zijn praktijk in Haarlem: elke werkdag

Bij je thuis: Na overleg

Over Eduard Deckers | Haarlem

Vanuit mijn hoedanigheid als dierenarts heb ik gemerkt dat ieder mens met zijn dier zijn eigen verhaal vormt. Dat is elke keer weer prachtig om te mogen aanschouwen en te ervaren. Het op verzoek afdalen en reizen in dit verhaal is werk waarin ik mijzelf volledig kan verliezen omdat ik alleen maar hoef te luisteren naar mijn innerlijk kompas. En dat is heerlijk!

Ik ben in 1991 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. De eerste negen jaar heb ik op meerdere plaatsen in de praktijk gewerkt met zowel paarden als gezelschapsdieren. Daarna heb ik het dier als dierenarts ook vanuit allerlei andere perspectieven leren kennen, namelijk vanuit het perspectief van productie, dierziekte en diervoeding. Het heeft mij er toe gebracht terug te keren naar de kern waar het voor mij om gaat bij mensen en dieren: de energetische interactie.

Om te ontdekken hoe deze interactie eruit ziet en welke dynamieken hierin spelen heb ik mij verdiept in de wetenschappelijke kennis over mens-dier relaties. Ik was verrast door de soms verbluffende conclusies. Om vanuit professioneel perspectief eigenaren te kunnen begeleiden bij de bewustwording van hun eigen deel in de energetische laag met het dier heb ik een opleiding Systemisch Werken bij Phoenix afgerond in 2014. In 2015 heb ik de Connectie cursus bij de Healthcare Academy in De Bilt gevolgd. Daarnaast blijf ik mij verdiepen en verwonderen over de vele manieren waarop we invloed kunnen uitoefenen op het energetisch veld tussen mens en dier.


Foto 1 Eduard Deckers Foto 2 Eduard Deckers Klik om te vergroten

Eduard Deckers - Systemisch Dierenarts
Eduard Deckers


Professionals in de categorie Dieren

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem