Erkend kinesioloog en Bloesemtherapeut | Haarlem

Mijn naam is Toos Langeveld. Ik heb al 15 jaar een bloesemtherapie praktijk en heb dit aangevuld met de opleiding tot erkend kinesioloog. Als kinesioloog heb ik de mogelijkheid om klachten te onderzoeken en de oorzaak hiervan op te sporen waarna vervolgens een behandelplan kan worden opgesteld om de klachten te verhelpen. Inzicht in de oorzaak van een klacht kan het zelfgenezend vermogen aanzetten tot herstel van balans.

Kinesiologie kan ook preventief gebruikt worden om het lichaam energetisch in balans te houden waardoor het lichaam gezond blijft. Het inzetten van Bloesemremedies geeft ondersteuning om het herstelde balans vast te houden. Een kinesioloog gebruikt de spiertesten van de Touch For health om te kunnen communiceren met het lichaam en de blokkades in de energie van de meridianen op te sporen. Middels extra technieken kunnen dan correcties worden toegepast waardoor er balans onstaat en de stroming weer hersteld wordt.

Kinesiologie kan ingezet worden bij oa. stress, burn-out,allergie, intolerantie, niet lekker in je vel zitten, klachten zonder aanwijsbare oorzaak, en vele anderen.
Ik heb een goede opleiding op HBO niveau met medische basis kennis, psychologische basiskennis en sta ingeschreven als therapeut in het CPION Abituriënten-Register, de Beroepsvereniging voor Kinesiologie en de NOAG(Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers).
Vergoedingen ziektekosten uit aanvullend pakket.

Bloesemremedies zijn tevens in te zetten voor dieren.

Over Toos Langeveld | Haarlem

Mijn naam is Toos Langeveld-Vervoort, geboren en getogen in Zuid Afrika.

ik heb een opleidng tot Medisch analist gevolgd, maar ben in 2000 in aanraking gekomen met Touch For Health en Bach Bloesem remedies. Mijn interesse hierin groeide en ik heb inmiddels vele opleidingen gevolgd in de Bloesem Therapie.

In 2012 ben ik begonnen aan de HBO opleiding tot kinesioloog en ben in 2014 afgestudeerd als erkend Kinesioloog. Ik heb vervolgens me gespecialiseerd in het behandelen van allergieën d.m.v. de methode Espavo©.

Andere specialiteiten zijn mensen op hun levenspad verder te helpen,door inzichten te geven waar ze vastlopen en ze handvatten te geven, en ze aan te leren om zichzelf verder te ontwikkelen.Kinesiologie is voor mij geen baan maar een leefwijze geworden, waar zoveel mogelijk is. Het onderbewuste boven halen zonder dat de cliënt er last van heeft, maar juist inzicht krijgt wat er fout is gegaan.

Ik denk niet in belemmeringen, maar in mogelijkheden.

  • Erkend Kinesioloog Bij de NSK, Nederlandse School voor Kinesiologie, HBO medische basis kennis, psychologische basiskennis.
  • Ik sta ingeschreven bij CPION, waardoor een groot deel van de zorgverzekeraars uit het aanvullende gedeelte mijn behandelingen gedeeltelijk vergoeden
  • Verder ben ik steeds bezig om mijn kennis up-to-date te houden, door het volgen van bij- en na-scholingen.

Momenteel heb ik een praktijk aan huis, waar ik met heel veel plezier werk. Ik vindt ik het nog steeds boeiend om te zien hoe ik met het gebruik van Kinesiologie en de spiertesten uit de Touch for Health, de diverse Bloesemremedies, en de klankschalen mensen weer lekker in hun vel kan laten voelen en de steun kan geven om met de dagelijkse uitdagingen goed om te kunnen gaan,zodat zij als krachtige individueën door het leven kunnen gaan.

Essence For Health, praktijk Toos Langeveld
Toos Langeveld

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem