Massagetherapie | Heemstede

Massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij zelfonderzoek en bewustwording een belangrijke plaats inneemt.

De weg naar bewustwording gaat niet via ons hoofd; onze geest fladdert voortdurend heen en weer en is bij voorkeur in het verleden of in de toekomst. Ons lichaam niet; het geeft ons voortdurend signalen en laat goed voelen hoe het écht met ons is. Massagetherapie vergroot het lichaams-bewustzijn en geeft je de kans beter te keren luisteren naar de signalen van je lichaam.

Meer bewustwording geeft je de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Aandachtig leren luisteren naar de signalen van je lichaam en naar de gevoelens die daar in opgeslagen zijn, met mildheid, zonder oordeel, in alle rust; dat is massagetherapie.

Ik ben afgestudeerd aan de vierjarige HBO beroepsopleiding 'Holos' In Utrecht. Omdat ik lid ben van de VNT (vereniging van natuurgeneeskundig therapeuten) worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Over Bianca de Kat | Heemstede

Bianca de Kat (1962)

Ik ben afgestudeerd aan de vierjarige HBO beroepsopleiding holistische massagetherapie ‘Holos’ in Utrecht. Ik geef massagetherapie en heb sinds 2010 een eigen praktijk op de Wagenweg in Haarlem.

Werken met mensen doe ik met hart en ziel. Het is bijzonder om te zien wat een aandachtige aanraking kan doen en wat er allemaal te voelen is als het hoofd even pauze krijgt.

Ik geniet van de momenten waarin alle drukte wegvalt en waarop het masker even af mag; het moment waarop iemand zich veilig genoeg voelt om te zijn wie hij echt is. Dat is immers waar we allemaal het meest naar verlangen: zijn wie je echt bent en daarin helemaal gezien worden.

Ik vind ‘mildheid’ hierbij een mooi woord en ik denk dat dit ook het woord is dat bij mijn werkwijze past. Ik gun jou die mildheid ook. Mildheid naar jezelf en naar het proces waar je in zit. Iedereen loopt zijn eigen pad en ik ben oprecht dankbaar dat ik een baan heb waarin ik af en toe een stukje met iemand mee mag lopen.


Foto 1 Bianca de Kat Foto 3 Bianca de Kat Klik om te vergroten

Praktijk voor massagetherapie Bianca de Kat
Bianca de Kat


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem