Aurahealing, Chakrahealing, Reiki, Coaching, Massage, Voetreflex Voeding en Kruiden | Haarlem

Mijn doelstelling is om mensen te ondersteunen bij het hervinden van evenwicht in lichaam en geest en om vanuit kracht te kunnen functioneren. Hierbij ga ik uit van het herstellingsvermogen en het vermogen tot groei van ieder individu op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

De natuurgeneeskundige sessies zijn voor hen die het gevoel hebben uit evenwicht te zijn en niet optimaal kunnen functioneren. Dit kan zich aandienen in de vorm van lichamelijke of mentale klachten of ziektebeelden; niet lekker in je vel zitten, je helemaal leeg voelen, of de behoefte aan ontspanning. 

Oorzaken hiervoor kunnen zijn: te veel hooi op je vork, ingesleten leefpatronen, ongezonde leefgewoonten, onverwerkte delen uit je opvoeding, trauma, spanningen in je relatie of op het werk, blessures en nog tal van anderen oorzaken die vaak tijdens sessies naar boven komen.

De sessies zijn ook voor een ieder die behoefte heeft aan bijtanken, verdieping, groei en of verandering en wil werken aan meer evenwicht tussen  lichaam en geest en vanuit kracht willen functioneren.

Tijdens de sessies kan ik putten uit verschillende werkvormen om te ondersteunen:

  • Aurahealing 
  • Chacrahealing
  • Reiki en Reiki inwijdingen
  • Coaching
  • Massage
  • Voetreflexmassage
  • Voeding
  • Kruiden

Consulten worden door groot aanral aanvullende zorgverzekeraars vergoed.

Over Machteld de Goede | Haarlem

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar alternatieve geneeskunde "gewoon" was en reguliere geneeskunde een "alternatief".

Toch startte ik in eerste instantie destijds, met een open blik, de opleiding HBO-V. Hoewel ik deze opleiding niet heb afgerond, heeft het me veel gebracht. Het gaf me inzicht in het reguliere veld. Maar ik voelde me ook sterk aangetrokken door de alternatieve sector, wat me deed besluiten om in 1993 een studie te gaan volgen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Deze heb ik in 1998 met succes afgerond. Logischerwijs zou dit het begin moeten zijn geweest van mijn carrière als Natuurgeneeskundige, maar er kwamen andere uitdagingen op mijn pad!

Tussen 1998 en 2010 ben ik werkzaam geweest in de "reguliere" gezondheidszorg en in het onderwijs. In de gezondheidszorg zowel uitvoerend als op management niveau, en in het onderwijs oa als docent biologie en mentor. Daarbij werd ik moeder van twee kinderen.

Deze periode heeft mij enorm verrijkt en een blik gegund in de wereld van organisaties, volwassen mensen, jongeren en kinderen.

In 2009 besloot ik om terug te keren naar het pad van de Natuurgeneeskunde. Ik volgde diverse opleidingen waaronder AuraTouch® Paramedisch traject bij het Nederlof Centrum in Amsterdam, Lifecoaching bij Civas, en werd ik ingewijd als Reiki Master in Haarlem.

Met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, en de bijscholing, kan ik me nu vol overgave inzetten voor actieve Paramedisch Natuurgeneeskundige praktijkvoering, het geven van Reiki inwijdingen en het werken met vrouwengroepen oa "Vrouw kom in je kracht!" en "Grootmoedersgroep".

Machteld de Goede Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Machteld de Goede

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem