Samenwerken met de natuur. | Haarlem

Bloesemremedies "het mooiste geschenk van de natuur". 
In mijn Praktijk Real Nature werk ik met verschillende bloesemremedie systemen. Bijvoorbeeld de Nederlandse bloesems van BRN, Healings Herbs uit Engeland, Bush Flower Essences uit Australië en Flower Essences, Gem Elixirs en Environmental Essences uit Alaska.

Wat zijn bloesemremedies.
Bloesemremedies zijn vloeibare preparaten die de levensenergie bevatten van wilde planten, bomen en mineralen. Deze levensenergie kun je ook zelf waarnemen, bijvoorbeeld wanneer je een tuin vol met mooie bloemen en planten binnenloopt. Niet alleen het aanzicht van de tuin maakt je blij, ook de aanwezige levensenergie van de bloemen en planten spelen een grote rol bij dat gevoel van blijdschap. Bij het maken van bloesemremedies wordt gebruikt gemaakt van deze levensenergie en de positieve eigenschappen van planten, bomen, mineralen en krachtplaatsen.

Hoe werken bloesemremedies.
Eigenlijk is de beste manier om er achter te komen hoe bloesemremedies werken door ze gewoon te gaan gebruiken. Je ervaart dan zelf hoe het is om door de bloesemremedies bij de hand te worden genomen tijdens een wandeling in een mooie bloementuin waar je steeds weer nieuwe bloemen of planten met unieke kwaliteiten tegenkomt.

Voor wie.
Met bloesemremedies kun je gaan werken aan:

  • negatieve gevoelens en emoties;
  • ​bewustwording;
  • het verkrijgen van innerlijke rust;
  • spirituele groei;
  • problematiek bij angstklachten;
  • de ondersteuning van lichamelijke klachten.

Indien je meer wilt weten over bloesemremedies, het doel en de mogelijkheden voor jou, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis informatief gesprek

Over Marianne Nederstigt | Haarlem

Ruim 16 jaar werk ik als bloesemtherapeut in mijn praktijk met bloesemremedies. Na het afronden van de beroepsopleiding essentieelt therapeut en diverse cursussen systemisch werken ben ik werkzaam als psychosociaal therapeut.

Ik ben geïnteresseerd en geïnspireerd in de ontwikkeling die een mens kan ondergaan op zowel geestelijke, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Daarnaast ben ik geboeid in hoe we ons gedragen in contact met onszelf en anderen.

Ik doe ook veel inspiratie op in de natuur en ervaar het werken met bloesemremedies als een samenwerking met de natuur in zijn puurste vorm. Bloesemremedies hebben me gefascineerd vanaf het moment dat ik me ze kennismaakte. Het is altijd weer mooi om te zien wat een ogenschijnlijk eenvoudige bloem teweeg kan brengen.

Elk mens draagt een persoonlijk pakket met zich mee. Dit pakket wordt meegenomen als hij – in zijn eigen unieke tempo – op weg gaat naar (zelf)liefde, bewustwording, inzicht en bestuurskracht. Ik ga met respect en zorg om met deze aspecten, daarnaast zijn integriteit en het creëren van een persoonlijke omgeving belangrijke uitgangspunten voor mij.

Door mijn werk als psychosociaal therapeut word ik in staat gesteld om te werken met lichaam, ziel en geest.

Indien je meer wil weten over eventuele mogelijkheden voor jou, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis informatief gesprek. Je kunt me ook bellen of mailen.

Marianne Nederstigt

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem