gezellige ruimte in lunchroom/ bakkerij te huur voor workshop e.d. | Haarlem

De Buurtbakker is een bakker en een lunchroom in de Bos en Vaartbuurt in Haarlem. Onze producten zijn, waar mogelijk, biologisch. 

-Het lunchroom gedeelte is te huur op zondagmiddag van 12-17 uur en op de overige dagen ' s avonds. 

- Het is een lichte fijne ruimte met plek voor ongeveer 10 mensen. Geschikt voor workshops zoals bloemschikken, taalcursus, kinderpartijtje op zondag, lezing en alles daartussen in. Keuken is in overleg ook beschikbaar.

- er kan gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten, koffie/thee met wat lekkers is mogelijk, maar ook een kleine maaltijd.

- parkeren is gratis en vlakbij mogelijk.

- per dagdeel vanaf €35.

Over Stien de Rooij | Haarlem

De Buurtbakker is opgericht door Stien de Rooij en Gijs de Waard. Het idee voor De Buurtbakker is ontstaan vanuit onze eigen behoefte aan echt lekker en gezond brood en een plek om gezellig koffie te drinken in de Bos en Vaartbuurt. Na jaren fantaseren over dit plan, kwam het perfecte pand vrij aan de Wagenweg 138 en zijn we na een verbouwing gelijk aan de slag gegaan.

Wij vinden het zonde dat er goed en lekker eten weggegooid moet worden. Daarom vriezen wij het brood dat wij over hebben in en wordt dit elke week opgehaald door de Voedselbank. Zo komt dit nog goed terecht. Het biologische brood dat over is verkopen we als ‘brood van gister’ met 50% korting. Het brood smaakt nog steeds lekker, zeker als je het even in de broodrooster doet of er croutons van maakt.

Omdat wij proberen de verspilling zoveel mogelijk tegen te gaan, kan het voorkomen dat een bepaald product op is. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

De Buurtbakker
Stien de Rooij

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem