Afvallen? Emo-eten? Wees aardig voor jezelf! | Haarlem

Heb je last van emotie-eten?
Heb je al tien diëten geprobeerd, en ben je nu klaar met jojo-en?
Lijdt je eigenwaarde onder alle mislukte dieet-pogingen?
Wil je afvallen én aardig voor jezelf zijn?

Ik heb zelf jaren met mijn gewicht geworsteld en help nu andere mensen om blijvend af te vallen. Ik richt me op mensen voor wie afvallen niet vanzelfsprekend is.

Emo-eten
Ga jij (over)eten als je moe, boos of gespannen bent? Lukt het je niet om af te vallen? Met individuele coaching onderzoek je wat je weg probeert te eten en wat je werkelijke behoeften zijn. We kijken ook naar je eetpatroon. Kan je dat (verder) verbeteren? Het resultaat is dat je beter in je vel zit, op een positieve manier met eten omgaat én blijvend afvalt!

Afvallen? Emotie-eten? Wees aardig voor jezelf!
Deze training of individuele coaching is bestemd voor mensen die blijvend en met respect voor zichzelf af willen vallen. Doel is om lekker van eten te genieten én af te vallen. Je ontwikkelt een nieuw, slank en lekker eetpatroon dat bij jou past. Af en toe snoepen hoort erbij. Je onderzoekt ook je emoties en gedrag. Welke gevoelens en overtuigingen belemmeren jou om af te vallen? Welke slimme oplossingen passen bij jou?

Resultaat
Je hebt een lekker, gezond eetpatroon dat bij jouw past. Je geniet van lekker eten en kiest bewust wat je wel of niet eet. Je valt langzaam af, en blijft op gewicht!

Ga nu écht voor een goed gewicht. Bel/Mail:

Over Titia Bakker | Haarlem

In mijn werk is het mijn drive om mensen verder te helpen. Ik zie veel mensen die vastlopen in oude patronen of zichzelf te kort doen. Ik weet hoe dat is, en hoe pijnlijk het kan zijn. Vandaar dat ik als TA therapeut graag help om deze patronen te doorbreken.

Ik heb Transactionele Analyse (TA) in 2013 leren kennen. De combinatie van krachtige, heldere modellen met wijsheid en diepgang sprak me direct aan. Al 3 maanden na de eerste kennismaking startte ik met een 4-jarige opleiding Psychotherapie aan de TA Academie. Ik ben dolblij met deze keuze. Ik ervaar TA als een verrijking van mijn leven en vind het prachtig om te zien hoe effectief TA voor mijn klanten is.

Behalve TA therapeut, ben ik ook gewichtscoach. Ik ben ervaringsdeskundige; ik ben 25 kilo afgevallen en nu 12 jaar op gewicht. Ik heb me als gewichtscoach gespecialiseerd in emotie-eten, eetbuien en het beëindigen van jojo’en. Ik heb me verdiept in de psychologische achtergronden van eten en diëten. 

Mijn loopbaan

Ik ben mijn loopbaan begonnen met een studie bedrijfskundige economie. In mijn eerste baan als intern organisatieadviseur ontdekte ik echter dat ik individuele mensen veel interessanter vond dan bedrijfsprocessen.

Ik ben daarna in de loopbaanbegeleiding/re-integratie gaan werken als trainer/coach. Ik heb dit in totaal 16 jaar bij diverse werkgevers gedaan. Van 1999 tot 2005 heb ik een post HBO Coaching en Counseling aan het Europees Instituut (tegenwoordig onderdeel van de Baak) gevolgd. Hier heb ik mijn basiskennis en –vaardigheden in coaching en counseling opgedaan.

In 2012 heb ik mijn praktijk Haarlem Counseling geopend. Ik vind het heerlijk om hier therapie en training aan de meest uiteenlopende mensen te bieden. Het is prachtig om met alle verschillende klanten te werken en te zien hoe zij groeien.

In mei 2013 ontdekte ik de TA. Al een paar paar maanden later startte ik met een 4-jarige opleiding psychotherapie aan de TA-Academie. De kennis, vaardigheden en wijsheid die ik hier heb geleerd, geef ik nu door aan mijn klanten. Het is prachtig om te zien hoe effectief deze benadering is. 

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Osteopathie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem