Daandasana No sugar challenge en Detox & yoga cleanse | Zandvoort

Van alcohol, drugs en tabak weet iedereen dat ze verslavend kunnen zijn. Maar wist je ook dat je verslaafd kunt raken aan suiker en snelle koolhydraten? En dat ook die goedjes je het leven flink zuur kunnen maken? 

Een teveel aan suiker kan de volgende problemen veroorzaken: Vermoeidheid, Futloosheid, Neerslachtigheid, Stemmingswisselingen, Huidklachten (waaronder eczeem), Schimmelinfecties, Hart- en vaatziekte, Te hoge bloeddruk en Diabetes

Bij de No Sugar Challenge kunnen mensen hun bloedsuikerspiegel weer in balans krijgen en zo hun lichamelijk en geestelijke klachten verminderen of misschien wel helemaal wegkirijgen. Dit door middel van een 6 weekse programma waar je weer bewust wordt van wat je eet.

Je kan het programma het beste met de yoga volgen maar is ook zeker alleen te doen op de on-line platform met Facebook ondersteuning. De detox sapkuren worden samen met de yoga gedaan als ondersteuning in het ontgiftings process.

Ben jij verslaafd aan suikers of snelle koolhydraten test?

1. Ik denk een aantal keer per dag aan suiker, koffie, zoetigheid, hartigheid, chocolade, fruit of alcohol. ja/nee

2. Een zak snoep of chips gaat bij mij helemaal op. ja/nee

3. Na een maaltijd heb ik al snel weer honger of voel ik me niet verzadigd. ja/nee

4. Ik vertel niet altijd de waarheid over hoeveel suikers ik eet. ja/nee

5. Ik heb al geprobeerd om het gebruik van suikers en snelle koolhydraten te minderen. ja/nee

6. Ik plunder de kasten wel eens of ga naar de winkel, op zoek naar iets te snoepen. ja/nee

7. Pasta, rijst, noodles en brood kan ik door blijven eten. ja/nee

8. Ik kan zoetigheid moeilijk weerstaan, zeker als het me wordt aangeboden.  ja/nee

Heb jij op een of meerdere ja op geantwoord? Dan is de kan groot dat jij suikerverslaafd bent. Het goede nieuws is, dat dat heel goed aan te pakken is. Ik wil je er graag bij helpen! 

Over Danielle Liauw | Zandvoort

Mijn naam is Danielle Liauw. Ik ben oprichtster en eigenaar van yogastudio Daandasana yoga in Zandvoort.

Ik beoefen de yoga al bijna 8 jaar en ik ben 2 jaar geleden begonnen met de studio na een turbulent leven met veel ups en ook heel veel downs.

Ik probeer een balans te zoeken in het leven, maar vooral probeer ik de yoga een beetje naar het hedendaagse te brengen met veel respect voor elkaar en vooral met compassie en een glimlach. De yoga heeft mijn houvast en veel inzicht gegeven voor zowel mijzelf als mijn medemens. In de studio ontbreekt het aan niets en hoef je alleen maar goede zin mee te nemen.

Ik ben een gecertificeerd hot yoga, Vinyasa, yin docent en momenteel in opleiding voor yoga therapeut. Daarnaast ben ik ook voedings en detox coach.

Daandasana Yoga
Danielle Liauw

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Osteopathie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem