Meer klanten door ondernemen vanuit je hart en je missie. | Heemstede

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van therapeuten en coaches die niets liever willen dan hun missie uit te dragen, daarvoor een goedlopende praktijk willen, maar niets hebben met ‘jezelf verkopen’, ‘marketing’ en ‘jezelf op de voorgrond zetten’.

Dit is niet nodig, want het kan ook anders. Ik help jou hoe jij meer klanten krijgt zonder jezelf te moeten opdringen. Stop met hard werken om klanten te krijgen zonder resultaat! Bevrijd jezelf van al dat gepieker, het zoeken naar, en het krijgen van meer klanten en pak dit voor eens en altijd aan. Volg je hart, blijf trouw aan jezelf en help zoveel mogelijk cliënten vanuit jouw expertise als therapeut of coach in jouw praktijk.

Ik begeleid jou van het zoeken, naar het vinden en weten welke stappen je moet zetten, van het piekeren naar besluiten maken en acties uitvoeren. Ik begeleid jou van massale verkooptrucs naar klanten aantrekken door volledig in je kracht te staan en vanuit jouw expertise trouw zijn aan jouw missie.

Maak van je integriteit, je oprechtheid en authenticiteit jouw kracht!
Ik begeleid jou van onmacht naar kracht, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid, in het krijgen van klanten door puur te zijn en oprecht door jouw missie in jouw praktijk neer te zetten. Gebruik je krachten, je expertise en zet deze om in jouw missie in jouw praktijk. Ondernemen is een van de hoogste vormen van ontwikkeling. Je bent het verplicht aan de wereld om je missie ten volle neer te zetten!

Over Marielle Giesberger | Heemstede

  • Ontkiemer van de missie van therapeuten en coaches voor een goedlopende praktijk. Mijn hele leven kijk ik naar hoe ik mensen in beweging krijg, zodat ze hun eigen missie gaan volgen. Alles in mijn leven draait om ontwikkeling van mensen en communities.
  • Kunstzinnig therapeut, ontwikkelingsgericht coach, oplossingsgericht coach, gepassioneerd trainer, teamcoach, inspirerend spreker, blogster en schrijfster (ik moet alles toch èrgens kwijt?).
  • Ondernemingstrainingen voor zelfstandige therapeuten en coaches gericht op ontwikkeling.
  • Schrijfster van het nog uit te geven Engelse boek ‘10 business principles to fulfill your mission’

Mijn hele leven heb ik mijn hart gevolgd. Dat waren beslist niet altijd de makkelijkste keuzes, maar wel de juiste. Van de dansacademie studeerde ik art therapy en heb ik jaren in de gezondheidszorg gewerkt als kunstzinnig therapeut bij het Academisch Ziekenhuis Rotterdam in de psychiatrie, vervolgens in de TBS kliniek De Kijvelanden, en in de GGZ bij de Dubbele Diagnose afdeling in Altrecht, Bouwman GGZ en Delta pyschiatrie.

Tevens had ik een eigen praktijk aan huis voor businesscoaching- en training. Van daaruit gaf ik trainingen aan De Baak, gaf ik assessments en loopbaanbegeleiding voor re-integratiebedrijven, in MBO en HBO scholen empowermenttrainingen en loopbaancoaching gegeven aan studenten, vroegtijdige schoolverlaters, drop outs en binnen de jeugdhulpverlening.

Ik train en coach sinds 2004 managers en bedrijfsmedewerkers in het bedrijfsleven bij banken zoals ABN-Amro, Rabobank, Fortis, bouwbedrijven, advocatenkantoren en verzekeringsbedrijven, Capgemini, Jeugdzorg, Hema, KLM, Albert Heijn, Delta Lloyd, tevens ook MKB bedrijven.

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem