Peter Kapenga, bedrijfscoach | Haarlem

In de praktijk blijkt dat de oorzaak van een probleem vaak op een heel ander vlak ligt dan waar het probleem zich voordoet. Opstellen geeft inzicht in de wortel van het probleem en blijft niet hangen bij de symptomen.

Ook belangrijke beslissingen kunnen met behulp van een opstelling worden onderzocht. In een opstelling kan prachtig onderzocht worden hoe bepaalde klantgroepen reageren op een nieuw product of ene nieuwe marketingstrategie. Bel me om het gewoon een keer te proberen en ervaar de kracht van het opstellen. Er zijn vele mogelijkheden:

  • Marketingvraagstukken
  • Organisatieontwikkeling
  • Leiderschapsvraagstukken
  • Steeds terugkerende problemen binnen het bedrijf of een afdeling
  • Problemen met een klant, een relatie, binnen een opdracht

Over Peter Kapenga | Haarlem

De afgelopen 30 jaar heb ik diverse financiële functies bekleed in het bedrijfsleven en in de zorg. In diverse managementfuncties raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het menselijke aspect van samenwerken.

Ik volgde verschillende opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling en coaching onder andere bij Phoenix en het Bert Hellingerinstituut. Deze opleidingen verdiepten mijn inzichten in menselijke relaties en hoe ik mij daarin beweeg.

Vooral de kracht van het (familie)opstellen viel mij op. Het opstellen leverde mij veel inzichten op. In en CV opstelling kwam ik er bijvoorbeeld achter dat het jarenlang werken in financiële functies mij een objectieve blik heeft gegegeven voor menselijke drijfveren. Een vermogen dat ik nu gebruik bij mijn begeleiding. Het was een eye opener dat zodra je het verleden onder ogen ziet en durft te aanvaarden dat er ook diepe veranderingen mogelijk zijn. Ik leerde met andere ogen te kijken naar de scheiding van mijn ouders.

Mijn passie is het om een ruimte en een sfeer te scheppen waarbinnen jij oude ervaringen of patronen onder ogen ziet en daardoor een nieuwe stap naar de toekomst kunt zetten. Oude patronen die gezien worden kunnen zich omvormen tot nieuwe krachten of vermogens!

Peter Kapenga

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem