Advies dat resoneert | Haarlem

Moeiteloos floreren, kan je leren
Als ondernemerscoach en ontwerper vanuit bewustwording zoek ik samen met je naar de balans tussen authenticiteit en professionaliteit om op deze wijze zichtbaar te zijn en klanten aan te trekken die bij je passen.

Advies dat resoneert
Ik gebruik tijdens het adviesgesprek de Visiebox. De Visiebox is er op gericht om op persoonlijke en authentieke wijze advies te geven m.b.t. je logo, huisstijl, website en branding. Het advies dat uit de Visiebox volgt, geeft je helderheid waar je staat met je bedrijf en naar toe wil. Door de Visiebox worden de kernwaarden helder van je bedrijf, die de pilaren vormen om je logo, huisstijl, website en branding op af te stemmen.

Professioneel & inspirerend
Ik vind het geweldig om ondernemers op weg te helpen met professioneel & inspirerend advies. Ik krijg als ondernemerscoach van ondernemers regelmatig de vraag om te onderzoeken waar ze staan met hun bedrijf. Dit zorgde ervoor om de Visiebox te ontwikkelen. De Visiebox is ontwikkeld om te bepalen of je uitstraling aansluit bij de kernwaarden van jouw onderneming.

Ik verbind mij graag met inspirerende ondernemers om samen:
• Klanten aan te trekken die bij je passen
• Meer bezoekers op je website te creëren
• Ervoor te zorgen dat je uitstraling klopt bij wie je bent

Ledenkorting Bewust Haarlem
• Voor leden van Bewust Haarlem hanteer ik tijdelijk een ledenkorting van 10%.

Hartelijke groet Vincent Voorduin, ik hoor graag van je.

Ondernemerscoach Haarlem: Advies dat resoneert

Over Vincent Voorduin | Haarlem

Mijn naam is Vincent Voorduin (37) en ik ben werkzaam als ondernemerscoach en ontwerper vanuit bewustwording

Ik heb door de jaren heen een groot aantal trainingen en cursussen doorlopen op het gebied van bewustwording en zag een toenemende behoefte bij ondernemers die zich bezighouden met bewustwording om meer zichtbaar te zijn en concrete resultaten te willen creëren. Ik heb deze werelden met elkaar weten te verbinden door inhoud en vorm aan elkaar te koppelen. Door contact te maken en écht te luisteren.

Zijnswijze
Vincent Voorduin

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Osteopathie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem