Mindfulness Atelier | Spaarndam West

Mindfulness Atelier is een training waarin ik de aandachtsgebieden van Mindfulness combineer met creatieve middelen. Op dit moment geef ik trainingen in Spaarndam en bij Welzijn Bloemendaal. Binnenkort start ik ook met Kinderartelier Mindfulness.

Workshops:

Kunstzinnig Zwanger
Een creatieve zwangerschapsworkshop. Het doel van de workshop is dat je je zwangerschap intenser beleeft, contact maakt met je innerlijke kracht en de tijd kan nemen je emoties te beleven. Je raakt vertrouwd met nieuw materiaal. Bijzondere werken kunnen ontstaan door het zachte en harde van speksteen, de raakbaarheid van klei en de pure expressie van verf. Ook met collages, in combinatie met foto's en affirmaties kun je prachtige dingen maken. Een beeldje van klei, een moeder kind collage, geboorteplan schilderen en nog veel meer.

Godinnen als zelfportret
Een inspirerende ontdekkingsreis d.m.v. een kunstzinnige workshop waarbij je de godinnen in jezelf gaat ontdekken en ervaren. Je ontdekt je goddelijke evenbeelden.Aan de hand van de godinnen van de Griekse mythologie kun je verbazingwekkend veel ontdekken over je eigen drijfveren en valkuilen. Hoe meer je ervan weet hoe meer je ziet hoe dicht de levensverhalen van de godinnen bij je eigen biografie komen. Voor meer informatie zie de website onder kopje workshops.

Op mijn websitel is verder alle informatie over tijden, data en tarief aanwezig.

Over Brenda Amsing | Spaarndam West

Brenda Amsing, Beeldend kunstenaar, Mindfulness Trainer Volwassenen/Kinderen en Kunstzinnig Dynamisch Coach. In het prachtige dorp Spaarndam, in een ruim en licht atelier, werk ik als Mindfulness Trainer, kunstzinnig coach en beeldend kunstenaar.

In mijn leven en werk verbind ik het coachen met kunstenaarschap. Jou te kunnen helpen bij het ontwikkelen van je creativiteit vind ik mooi en bijzonder werk. Ik begeleid je graag in het ontdekken van nieuwe, eigen inzichten. Voor mij is het een uitdaging om te laten zien dat ook jij de creativiteit bezit om over je eigen schaduw heen te springen. Als je dat kunt, zet je vanzelf stappen om verder te komen.

Creativiteit betekent voor mij dat ik in beweging kom, dat ik in mijn kracht kom en dat ik mijn denkpatronen doorbreek. Omdat ik weet wat creativiteit met mij doet en ik ook weet hoe je creativiteit bij anderen aan moet boren, wil ik jouw creativiteit ook graag samen met jouw (her)ontdekken.

Opleidingen:

  • Opleiding Mindfulness Kindertrainer AMT Academie voor Mindful Teaching Eline Snel , 2015
  • Opleiding bij See True Mindfulness Trainer Amsterdam , 2012
  • Mijn opleiding als coach heb ik gevolgd bij De Kleine Tiki , school voor kunstzinnig dynamisch coachen en innerlijke ontwikkeling, 2009
  • Sinds 2002 neem ik deel aan de Ridhwan­school van A.H. Almaas, die
  • psycho­therapeutische inzichten over de persoonlijkheids­ontwikkeling uit het westen verbindt met kennis uit oosterse spirituele tradities, met name soefi.
  • Als beeldend kunstenaar heb ik de academie voor Beeldende Kunsten Den Haag gevolgd.
  • Daarnaast heb ik de HBO opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming gevolgd bij de Hoge school van Amsterdam.

Brenda Amsing Kunstzinnig Coach
Brenda Amsing

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem