Acces Bars® | Vijfhuizen

Wil jij graag een uur lang heerlijk ontspannen? En meer rust in je hoofd ervaren, zonder langdurige oefeningen? Aarzel dan niet en boek jouw BARS sessie !

Het enige wat je hoeft te doen is de tijd te nemen om het te ontvangen. Je ligt met je kleding aan op een massagetafel, met een dekentje over je heen als je daarvoor kiest en de nodige kussens. Door de aanraking ontstaat er beweging in je energiehuishouding en blokkades worden opgeruimd.  

Access BARS® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. En voelt toch aan als een heerlijke massage!

Over Peggy-Jane Carbiere | Vijfhuizen

Ik leef een inspirerend leven als counselor, coach en mindfulness trainer. Mijn passie ligt bij mensen zoals jij waar ik mij mee kan verbinden en kan helpen om een persoonlijke weg te bewandelen die leidt naar bewustwording en het tot bloei laten komen van je diepste verlangens en wensen.

Achtergrond
Mijn eigen reis startte in 1995 toen mijn leven er perfect uitzag, ik had een fantastische baan, een huwelijk wat stabiel was en 3 prachtig gezonde kinderen en voelde mijzelf gezonder dan ooit. Dit waren de overtuigingen waar ik op dat moment sterk in geloofde, totdat een essentiële gebeurtenis het plaatje verstoorde en mijn reis op het gebied van zingeving begon.

Ik kwam in een emotionele achtbaan terecht en het heeft veel tijd, moeite en teleurstelling gekost om uiteindelijk de juiste weg weer te vinden naar rust, geluk en vervulling. De oplossing leek simpel, de weg ernaartoe bleek lastiger.

Mijn leertraject
Er waren vele handvatten die mij werden aangereikt op het gebied van zingeving. Mijn leertraject was voornamelijk gericht op voelen en kunnen benoemen wat je voelt in je lichaam. Lichaamsgerichte benadering zei mij in die tijd nog niks maar gaandeweg merkte ik dat dit dé weg voor mij was. Na het voelen en benoemen van emotie in mijn lijf kwam het mentale deel aan de beurt en toen kwam ik erachter dat de kracht van gedachten aanzienlijk groot kon zijn. Dit was het moment dat mijn interesse startte voor mindfulness, de wet van aantrekking en de healing methode die emoties en overtuigingen op een onconventionele wijze benadert en verandert. Door mijn eigen ervaring en mijn verlangen om anderen die ook op zoek zijn naar de verbinding van lijf en hoofd, ben ik mij hierin gaan specialiseren.

Ik ben afgestudeerd op hbo-niveau aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen, gecertificeerd SPH en geregistreerd lid van de beroepsvereniging ABvC, RBCZ, en VVM.

Als trajectcoach werk ik ook bij het RIWB-kam in Haarlem waar ik vrijwilligers met een psychosociale en psychiatrische achtergrond help. Daarnaast coach ik hulpverleners met behulp van Mindfulness en de methodiek Systematisch Rehabilitatie gericht Handelen. Ook sta ik als counselor geregistreerd bij de Alvleeskliervereniging Nederland om mensen met chronische pancreatitis en alvleesklierkanker te begeleiden.

Inneryou
Peggy-Jane Carbiere

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem