Tantric Kundalini Energy Healing (a.k.a. Tantric Energetic Massage/Energy Orgasm) | Haarlem

Tantric Kundalini Energy Healing, wat ook wel bekend staat als 'Tantric Energy Massage' of 'Full Body Energy Orgasm', is een oeroude techniek die uit het verre oosten komt, waar de term 'Kundalini' ook vandaan komt.

De Kundalini energye is in het westen het meest bekend via Kundalini Yoga, één van de meest krachtige en grondende vormen van yoga. D.m.v. het opwekken van deze creatieve seksuele energie is het mogelijk om zowel allerlei energetische blokkades in het lichaam op te ruimen (waarbij oude traumastukken, stress en spanning gereleasd wordt) en het is tevens mogelijk om in staten van superbewustzijn en verlichting te komen, afhankelijk van hoe vrij het lichaam van een cliënt is van blokkades. Deze blokkades worden tijdens een Tantric Kundalini Energy Healing vaak m.b.v. de 'body de-armouring techniek' verwijderd als deze energetisch niet te verwijderern zijn. Soms is het lichaamsweefsel dusdanig verhard, dat de energiekanalen niet open genoeg zijn, wat verholpen kan worden d.m.v. het lichaamsweefsel zacht te maken.

De combinatie van beide technieken is bijzonder krachtig en stelt een client uiteindelijk in staat om een volledig stress- en traumavrij lichaam te ervaren, met de mogelijkheid om letterlijk het hoogste Goddelijke bewustzijn in het lichaam te downloaden en ervaren d.m.v. het werken met de Kundalini energie.

Over Gosse Beerda | Haarlem

Mijn naam is Gosse Beerda en ik ben actief als energetisch, tantrisch en sjamanistisch healer en bodyworker in Haarlem en omstreken, evenals op verschillende nationale en internationale events.

De reden waarom ik het pad opgeslagen ben van healer/facilitator is omdat ik in eerste instantie zelf behoefte had aan hulp rondom allerlei trauma en pijnstukken waar ik mee worstelde. Zodoende kwam ik in aanraking met technieken als Frequencies of Light Therapy, Vortex Healing en Pranic Healing. Van het één kwam al snel het ander en merkte ik dat ik niet alleen mezelf wilde kunnen helpen, maar voelde ik ook een diepe behoefte om de lasten van andere te verlichten.Dit doe ik tegenwoordig in de vorm van Tantrisch-sjamanistisch lichaams- en energiewerk zoals...

- Tantric/Shamanic Body De-armouring sessies
- Tantric Kundalini Full Body Bliss/Orgasm sessies
- Siddha Kundalini Healing
- Pranic Healing
- Frequencies of Light Therapy
- Soul Body Fusion

The Healing Hexagon - Frequency Facilitator
Gosse Beerda

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem