Verbind je met je ziel en leef de vreugde die je bent - Geluk is onze natuurlijke staat van zijn | Haarlem

Je bent bij Zielenvreugde aan het juiste adres als je:

  • wilt leven vanuit het hoge heldere bewustzijn van je sprankelende ziel
  • je zielemissie voor dit leven wilt herinneren en leven
  • je passie en unieke talenten optimaal wilt gebruiken voor het grote geheel, oftewel je potentieel ten volle wilt leven 
  • je authentiek, puur en totaal vrij van trauma’s, blokkades en belemmerende conditioneringen wilt zijn
  • op zoek bent naar de zin van je leven, levensvreugde en vervulling.

Leven vanuit de ziel is niet meer gevangen zitten in identificatie met het afgescheiden ego, in moeten, angst en plichtsbesef, maar werkelijk vrij zijn om de vreugdevolle stem van je ziel te volgen. Het is één en verbonden zijn met je essentie. Dat is leven vanuit lichtheid, vreugde en gemak, oftewel gedragen worden door de flow. Het is het zijn van je ware zelf in liefdevolle verbinding met het grote geheel.

Zielenvreugde opent je hart, maakt je vrij van de beperkende conditioneringen van het ego en verbindt je weer met de grootsheid van je ziel. In het bijzonder doet Zielenvreugde dat door het faciliteren van Soul Coaching, Soul Readings en Soul Alignment sessies, die je helder bewustzijn geven in de kernoorzaak van een blokkade, deze transformeren en je optillen naar het hoger bewustzijn van je ziel.

Over Isabelle Eichhorn | Haarlem

Ik heb vele jaren als jurist bij de rechtbank en het openbaar ministerie gewerkt. Deze ervaringen behoren bij het pad van mijn Ziel, maar mijn levensvreugde stroomde daar nog niet.

Mijn leven tekende zich door chronische vermoeidheid en burn-out. In 2009 volgde ik de stem van mijn ziel en nam ik ontslag. Ik kwalificeerde mij als NMI-Mediator. Hier kwam ik al veel meer tot bloei, maar mijn passie om op een veel dieper, spiritueel niveau bij te dragen aan het empowerment van mensen was wat mij werkelijk dreef in mijn leven. Eindelijk doorzag ik dat dit ook is wat ik van nature doe, dat dit niet alleen mijn passie, maar ook mijn unieke talent en zielemissie is: Het verbinden van mensen met de kracht van hun Ziel. Uiteindelijk vond ik de moed om helemaal voor mijn zielemissie te gaan.

Inmiddels werk ik alweer vele jaren als Soul Coach, Reader en Soul Alignment Facilitator bij Zielenvreugde. Moeiteloos en als vanzelf verlicht ik de Ziel. In mijn licht wordt als vanzelf zichtbaar wat onzuiver is.

Mijn natuurlijke talent is het verbonden zijn met de Bron, het lezen van iemands Ziel, zien waarvoor iemand geboren is en wat de blokkades zijn, wat iemand nodig heeft om te helen en vervolgens de healing te faciliteren. Ik neem mensen mee terug naar hun ware Zelf: In mijn licht wordt jij wakker en ervaar jij jouw eigen licht, kortom wie jij wezenlijk bent.


Foto 1 Isabelle Eichhorn Foto 2 Isabelle Eichhorn Klik om te vergroten

Zielenvreugde
Isabelle Eichhorn


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem