Quantum Emotional Clearing | Santpoort - Noord

Naast een goedlopende praktijk als imago adviseur en personal shopper geef ik sinds 2013 sessies in Quantum Emotional Clearing. Dit is een kloptechniek die mensen helpt om vastzittende emoties, negatieve patronen en emotionele klachten op te lossen in een tot drie sessies. 

Het is een buitengewoon efficiente methode die een combinatie is van 'tapping' (kloppen) op meridianen master punten en een specifiek voor de client toegepasste tekst te gebruiken. Na een behandeling voel jij je lichter, rustiger en neutraal. Het geeft je de ruimte om een nieuwe niveau van bewustwording te bereiken en te genieten van je leven, vrij van het verleden. Iedere sessie is een transformatie process. Heelend en vernieuwend. 

Wat zijn thema's die je kan behandelen met Quantum Emotional Clearing?
- Stress over werk of relaties
- Slecht zelfbeeld, je voelt je minderwaardig
- Boosheid, angsten en verdriet 
- Je niet in je kracht voelen

Wat heb je nodig voor een behandeling?
Het belangrijkste wat je nodig hebt is, dat je echt wilt loslaten. Misschien weet je niet hoe, maar de wil om de negatieve emotie los te laten moet er wel zijn. Dan kunnen we eraan werken.De sessie kan via Skype gevolgd worden of door middel van een afspraak bij mij, en duurt een tot anderhalf uur.
De kosten zijn € 80,-  per sessie.

Over Karin Frenay | Santpoort - Noord

Er zijn twee rode draden in mijn leven die steeds terugkomen: mijn liefde voor stoffen, mode en kleding aan de ene kant en bewustwording en persoonlijke ontwikkeling aan de andere kant. Deze twee liefdes combineer ik in mijn onderneming Soulstyling.

Ik ben steeds op zoek geweest naar wie ik zelf echt ben, zonder me daarbij te laten beïnvloeden door de mening van anderen. En wie ik zelf ben wil ik graag uitdragen in mijn kleding.

Vroeger hield ik al van stoffen en van mode. Ik kon daar echt veel geld aan uitgeven! Ik kocht graag kleding maar ik was er niet altijd heel blij mee. Dat kwam omdat ik er thuis achter kwam dat het kledingstuk in kwestie toch niet helemaal bij me paste, dat het niet weergaf wie ik echt was. Ik liet me namelijk vaak beïnvloeden door wat anderen vonden: mijn vriendinnen, collega’s en ook wel de modebladen. Maar ik kwam er steeds meer achter dat het helemaal niet ging om wat anderen vinden. Het gaat erom dat ik aan de buitenwereld via mijn kleding wil laten zien wie ik echt ben en hoe ik mijn bijdrage wil leveren. Dat mijn kleding een vertaling is van wie ik van binnen ben.

Maar wie was ik dan eigenlijk? Een zoektocht begon. Ik ging me met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit bezighouden. Het was en is een geweldige reis in de afgelopen 15 jaar, waarbij ik veel leerde over mezelf.  Nu kan ik zeggen dat ik me goed voel over wie ik ben, dat ik me rustig voel, betere beslissingen kan nemen. Dat ik wie ik ben kan uitdragen naar buiten.

Dat gun ik ook aan alle andere vrouwen!

Soulstyling - Natuurlijk jezelf zijn
Karin Frenay

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem