Sandra Keizer - Kunstzinnige Therapie Hillegom | Hillegom

Ik ben Sandra Keizer en kunstzinnig therapeut beeldend. Elke (hulp)vraag kan in beeld omgezet worden en daardoor is deze therapie heel breed inzetbaar. Door tekenen, schilderen en boetseren laat je een andere kant van jezelf zien, die je ook dichter bij jezelf brengt.

Ik werk zowel met kinderen, volwassen en ouderen aan veelal psychische problematiek, zoals depressie, burn-out, trauma, maar ook bij vastlopen, niet lekker in je vel zitten of ontwikkelingsvragen kunnen we via beelden de weg naar een antwoord vinden. Beelden zeggen zoveel over je innerlijk, je werkstukken zijn letterlijk een verlengde van jouw zijn en door kleine veranderingen kunnen hele processen in gang gezet worden.

Ook geef ik groepstherapie aan ouderen Kunst65+ en organiseer ik geregeld workshops voor de innerlijke mens en de uiterlijke verzorging van je huis of de seizoenstafel.

Over Sandra Keizer | Hillegom

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben kunstzinnig therapeut beeldend. Aan de Hogeschool Leiden ben ik in 2004 afgestudeerd als “Bachelor of Art Therapy”.

Na mijn opleiding ben ik na een jaar mijn praktijk aan huis gestart. Daarnaast heb ik in die periode veel gewerkt als creatief therapeut bij de Rivierduinen. Een psychiatrische instelling waar ik met ouderen heb gewerkt die in ‘crisis’ geraakt waren en met de behandelgroep en structuurgroep. Ook werkte ik daar met clienten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en psychose, schizofrenie en stemmingsstoornissen.

Ook in mijn praktijk kwamen veelal volwassenen met psychische klachten als depressie, burn-out, eetstoornissen en traumatische ervaringen. Kinderen zag ik veelal in de leeftijd 7 tot 10 die vastliepen in het basisonderwijs.

In 2005 ben ik ook begonnen als ambulant begeleider bij kinderen in de leeftijd 6 t/m 20. Hier zag ik veel ontwikkelingsstoornissen, epilepsie (lennox Gastaut), autisme (PDD-NOS, MCDD, Klassiek autisme, Syndroom van Asperger) en kinderen met een (verstandelijke) beperking. Ik kwam bij hen thuis en bood kunstzinnige begeleiding aan vanuit het pgb budget.

In 2013 heb ik in het DienstenCentrum Elsbroek mijn praktijk geopend. Het is altijd een droom geweest om een zelfstandige praktijk buiten huis te hebben in een centrum waar meerdere zorgverleners samen kunnen werken en/of elkaar kunnen aanvullen. Dit heb ik gevonden in het Dienstencentrum. En ik werk dan ook met veel plezier in mijn praktijkruimte!

Kunstzinnige Therapie Hillegom
Sandra Keizer

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem