Ontwikkel je natuurlijk leiderschap - Coaching met paarden | Haarlem

Wat maakt jou uniek? Wanneer kom je het beste tot je recht? Wat zijn je patronen en blokkades?

Natuurlijk leiderschap gaat over wie je bent in de interactie met de ander. Door hierop te reflecteren en het paard als spiegel in te zetten, komen de belemmeringen en de oplossingen vanzelf naar boven. Het geeft je wat je nodig hebt om op natuurlijke wijze je eigen rol te pakken.

Want als je volledig jezelf kan zijn, maak je makkelijker contact. Echt contact. Zo ontstaat er ruimte voor anderen om aan te haken bij jouw dromen en idealen. De paarden spelen hierin een belangrijke rol. Zij zijn je spiegel en geven je de kans om op een ervaringsgerichte manier te leren wat bij je past. Een hele fijne manier om met jezelf aan de slag te gaan.

Meer weten? Voel je vrij om een mail te sturen voor meer informatie.

LAB30 makes nature your lab so you can discover yourself.

Over Ariënne Post | Haarlem

MIJN ZOEKTOCHT

Lightbulb moment
Een aantal jaren geleden switchte ik van baan en startte in een leuk nieuw team. We kregen een teamtraining om elkaar beter te leren kennen. Die middag leerde ik op een andere manier naar samenwerking kijken. Ineens werd superhelder welke unieke eigenschappen ik heb en ook welke valkuilen daarbij horen. Een lampje ging aan: dit inzicht wil ik anderen ook geven!

Mijn zoektocht
En begin 2016 voelde ik sterker dan ooit: het is tijd om kleur te bekennen. Het werd een proces op het ritme van de seizoenen. In de lente ontkiemde het idee: doorontwikkelen naar coach. In de natuur. En iets met dieren. In de zomer kwam dit idee tot rijping en sprak ik met andere coaches over hoe zij in het vak waren beland. In de herfst plukte ik hier de vruchten van en stippelde mijn route uit. In de winter reflecteerde ik op wat ik nu echt wilde. Ik kwam tot inzicht: ik wilde mijn dromen vormgeven. En zo werd LAB30 geboren.

De natuur als onderzoeksruimte
Met LAB30 maak ik van de natuur jouw onderzoeksruimte om uit te vinden wat je drijft, wat je tegenhoudt en wat die eerste stap kan zijn. Dit kan overal zijn: op het strand, in het bos of in contact met een paard. Een hele fijne manier om met jezelf aan de slag te gaan.

Agenda LAB30

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem