Merel van der Lande | Haarlem

​​​​Wil jij...

  • ... meer creativiteit in je leven? 
  • ... een andere baan?
  • ... de droom die je al jaren hebt, eindelijk waarmaken? 
  • ... meer verbondenheid ervaren in je relatie(s)?
  • ... weten wat je nu eigenlijk wilt met je leven/ werk/ relatie? 
  • ... leren voelen wat jou echt gelukkig maakt? 
  • ... iets veranderen in je leven wat je heel moeilijk vindt? 

Is het antwoord op één of meerdere van die vragen 'JA!', dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als coach kan ik je helpen om je dromen te vinden en waar te maken, en los te breken van angst, oude overtuigingen en alle andere dingen die je op een of andere manier blokkeren. Bij het coachen maak ik gebruik van leuke, creatieve tools, zoals schrijven, fotograferen, tekenen, moodboards maken, rollenspellen en meditatie. Op die manier is persoonlijke ontwikkeling speels en levendig, terwijl je ondertussen stappen zet in de richting van het leven dat jij wilt.

Ik geef zowel individuele coaching als cursussen en workshops voor groepen. Aan jou wat het beste bij je past! 

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen! 

Ik hoop je te ontmoeten! 

Over Merel van der Lande | Haarlem

Als kind was ik een wildebras. Ik ben, ik weet niet hoe vaak, uit een boom of van een paard gevallen om vervolgens terug te rennen naar huis, in paniek, omdat alle lucht uit mijn longen was geperst. Ik wist echter niet beter dan dat vallen er nu eenmaal bij hoort als je dingen wilt ontdekken. En dat wilde ik.

Life happened en met de jaren begon ik de verbinding met mezelf te verliezen. Op mijn achtentwintigste voelde ik me diep ongelukkig en gevangen in een leven dat niet het mijne was. Ik was me daar niet van bewust, lachte alle negatieve gevoelens weg. Tot ik op de Fotoacademie door mijn eigen foto’s werd geconfronteerd met hoe ik me écht voelde. Ondertussen ontdekte ik dat ook schrijven, zingen, schilderen en dansen me inzichten gaven in mezelf. Zo leerde ik wat me blokkeerde, maar ook wat mijn grootste dromen en verlangens zijn.

De indrukwekkende, creatieve reis die ik maakte om de verbinding met mezelf te herstellen en mijn eigen levenspad te creëren, heeft mij tot nu toe onvoorstelbaar veel moois opgeleverd. Ik sta eindelijk in mijn eigen kracht, waardoor ik vol zelfvertrouwen aan mijn dromen werk. En ik gun jou hetzelfde!

Journeys that Change
Merel van der Lande

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem