Design your new job. Succesvol switchen naar werk dat bij je past | Aerdenhout

Doe je al een tijdje hetzelfde soort werk en zou je ook wel eens iets anders willen doen? Maar wat? En hoe pak je dat aan als je al een druk leven hebt? Gedurende een aantal verfrissende coachsessies laat ik je zien hoe je dat concreet realiseert.

Verlang je ook naar:

 • Helderheid over welk werk echt bij jou past?
 • Focus en aandacht voor jouw volgende carrièrestap?
 • Werk waar je happy van wordt en energie van krijgt?
 • Werk waarin jij volledig tot je recht komt, je het beste van jezelf laat zien ?

Ik leer je om:

 • Meer te denken als een designer, door verschillende werkopties te onderzoeken en uit te proberen.
 • Niet af te wachten, maar zelf actief het heft in handen te nemen.
 • Heldere keuzes te maken ten aanzien van werk, zodat je je richt op die taken die echt belangrijk zijn.
 • Bewust te zijn van de gedachten en overtuigingen in jouw hoofd die je belemmeren en je niet erdoor laten te leiden.
 • Te geloven in je eigen kwaliteiten, assertief te zijn en zelfvertrouwen uit te stralen.
 • Vandaag nog te beginnen met veranderen en de eerste stap te zetten.

Hoe lang ga jij nog uitstellen om echt iets te veranderen?  Wanneer neem je het besluit om je hart te volgen? Je hoeft niet lijdzaam af te wachten, je kunt vandaag al de eerste stap zetten. Er komt geen beter moment en dat weet jij ook. Wat als wij samen aan de slag gaan en jouw droombaan creëren? 

 • Maak nu een afspraak voor een gratis speedcoachsessie van een half uur!

Over Marcella van Doorn | Aerdenhout

Ik ben Marcella van Doorn. Ik heb jarenlang ervaring als projectleider onderzoek in het bedrijfsleven en de overheid. Ik maakte als vrouw in een mannenomgeving carriere.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om niet alsmaar door te hollen, maar bewust momenten te creëren en te kijken hoe je werk kunt doen dat goed bij je past. Sinds 2015 combineer ik mijn baan als projectleider voor de Rekenkamer Metropool Amsterdam met mijn eigen coachingspraktijk. Ook coach ik voor InterCoach ambtenaren die werkzaam zijn bij het Rijk, gemeenten, provincie of Waterschappen. Ik hou van de afwisseling en ben goed in het creëren van helderheid voor vrouwen die door onzekerheid over zichzelf hun ambities niet waarmaken. Ik leer ze hoe ze zelfverzekerder worden zodat ze het maximale uit zichzelf halen en weer fluitend naar hun werk gaan in hun huidige of volgende baan.

Te vaak nog kom ik fantastische vrouwen tegen die twijfelen aan zich zelf, geen keuzes durven te maken en zichzelf continue vergelijken met anderen, zich niet goed genoeg vinden. Dat vind ik zonde! Als bewustzijnscoach help ik ze graag inzien dat ze de werkelijkheid ook anders kunnen ervaren. Dat ze het waard zijn om gezien en gehoord te worden en dat ze zelf weer flow kunnen creëren zodat ze weer fluiten naar hun werk gaan. Daarom creëer ik bij mijn coachsessies ook graag een gevoel van vrijheid, waar mogelijkheden zijn om dingen te veranderen. Strand en zee geven mij ook dat gevoel van vrijheid. Er is veel licht, de horizon is zichtbaar en alles is mogelijk. Tegelijkertijd ben ik actiegericht, down to earth, ik kijk vooruit en niet achteruit en ik zorg ervoor dat jij bewust aan de slag gaat om verandering te realiseren.

Opleiding
Ik heb in Maastricht een erkende internationale coachopleiding volgens de methodiek van Consciousness coaching gevolgd. In juni 2015 heb ik het curriculum van de Professional Consciousness Coaching® Opleiding, bestaande uit Master I, Master II en Master III, succesvol afgerond. Inmiddels ben ik een geaccrediteerd Consciousness Coach®. Dat betekent dat ik een internationaal diploma heb verkregen die door het ICF, International Coach Federation, wordt erkend en mezelf Associate Certified Coach mag noemen. De ICF standaardnormen om coach te worden, liggen op een hoog professioneel niveau. Ik maak ook onderdeel uit van CC.coach, een platform van Nederlandse bewustzijnscoaches die naast coaching ook trainingen aanbieden voor de zakelijke markt. Tot slot ben ik ook afgestudeerd politicoloog en beschik ik over een propedeuse Psychologie.

Marcella van Doorn coaching
Marcella van Doorn

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem