Yogahuis | Meditatietrainingen | 130 lessen per maand | Yin | Vinyasa | YinYang | Astanga | Hatha | | Haarlem

Sukha betekent in het Sanskrit 'vreugde en geluk’'. Sukha willen wij allemaal. Yoga & meditatie leert je om om te gaan met alles wat er langskomt, fysiek en emotioneel. Yoga is dan ook meer dan een sport.

Wat doen we?
Fysieke oefeningen (asana’s), afgestemd op jouw mogelijkheden, met jouw mate van flexibiliteit van jouw spieren en mate van compressie door de bouw van jouw skelet. De asana’s hebben ieder een eigen functie. Zo kom je in contact te staan met je levensenergie (pranayama) via de fascia in je lijf (meridianen). Ook leer je je je gedachten te observeren (meditatie), leer je je emoties, je obstakels en de liefde in jezelf en anderen te zien.

Zo ontstaat er langzaamaan, met vallen en opstaan, ruimte, rust en stilte in jezelf. Dat is de toegangspoort tot jouw levensvreugde, jouw Sukha. En daarbij, wijst wetenschappelijk onderzoek nu ook uit dat yoga en meditatie preventief werken voor oa. stressklachten, ziekte, burnout, depressie, onrust en vermoeidheid. Plus je werkt aan je con- ditie, en krijgt dus meer energie.

Voor wie?
Voor iedereen die open staat om te ontdekken of al weet wat yoga kan doen. Kom regelmatig naar House of Sukha om jouw eigen geluk te leren kennen. Als je die lach van vreugde in jezelf hebt ontdekt, gaat je leven een mooie wending krijgen. En je gaat je Sukha doorgeven. Zo wordt de wereld prachtig.

Dit diepe vertrouwen hebben de Sukha Teachers. Yoga is Your True Happiness

Over Lisette Bakker | Haarlem

"Na jaren ontwikkeling en uitdenken van een prachtig idee, is House of Sukha ontstaan. Mijn grootste uitdaging is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga en meditatie zijn mooie sleutels voor het verbinden met jezelf, en de wereld om je heen. Voel je welkom!"

Lisette Bakker (1981) is de founder van House of Sukha. Lisette woont samen met Geert en kinderen in Haarlem. Zij is 300 Registered Yoga Teacher (Vinyasa & Yin) yogadocent, Birthlight gecertificeerd Prenatal yogadocent, lifecoach (ATMA) en communicatiewetenschapper (masterdegree, UvA).

Ze is 10 jaar docent geweest bij de Hogeschool van Amsterdam, heeft gewerkt als PR & Marketing manager in lifestyle en mode. Lisette heeft een flinke dosis praktijkervaring in de communicatie, didactiek, coaching en organisatie. En bovenal een uitgesproken visie op wat yoga en meditatie kan doen voor ons allemaal. ​

" Yoga is meer dan esthetische houdingen. Het gaat om de functie van een houding en niet om hoe het eruit ziet. Het idee dat het gaat om de perfect ogende houding, past niet bij yoga. Dat schrikt mij, en ik denk velen met mij af. Het lijkt dat je lenig moet zijn, slank of een topconditie moet hebben. Yoga is zoveel meer dan dat!

Kortom, yoga is er voor ieder lichaam. Vandaar dat de Sukha Sutra'sde basisprincipes zijn van House of Sukha.", aldus Lisette.


Professionals in de categorie Meditatie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem