meditatie voor liefde, vreugde en vitaliteit | Haarlem

Deze geleide meditatie geeft zo veel positiviteit in je leven. Onder andere innerlijke rust, vreugde, liefde, vitaliteit, helderheid en inspiratie. Tijdens deze meditatie activeren we ons hart. Zodat je nog meer vanuit je hart (liefde) zult gaan leven en die personen en situaties gaat aantrekken waar jij heel blij van wordt. Deze simpele maar toch krachtige meditatie is geschikt voor iedereen. Als je geen ervaring hebt of juist heel veel ervaring met mediteren. Iedere meditatie ervaring is voor jezelf en zal ook iedere keer weer anders zijn. Mediteren in een groep versterkt de effecten. Het is vooral ook heel leuk om samen te mediteren. 
 

Tijdens deze meditatie zitten we op een stoel. Je mag je meditatie kussen meenemen als je dat wenst.

Met volle maan hebben we een speciale twin-heart meditatie. Tijdens deze meditatie zingen we bepaalde mantras die de meditatie ondersteunen.

 

Over Isabel Sips | Haarlem

Energie, bewustwording en meditatie hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Daarbij kreeg ik het verlangen om mensen te helpen bij hun persoonlijke en spirituele groei.

Ik ben ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee omgaan zie ik als toevoeging in ieders leven. Mijn passie is deze kennis te delen en die tools aan te reiken voor een gezonder en bewuster leven.

In mijn praktijk in Haarlem geef ik persoonlijke healing sessies om op dieper niveau je energie te transformeren en oude energie los te laten.

Ook geef ik regelmatig workshops en cursussen om de technieken die ik gebruik over te dragen. Ik gun het iedereen om kennis te maken met deze bijzondere, effectieve en zeer simpele technieken. Om zo weer de verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid in eigen hand te nemen. Ik geniet ervan als 'kwartjes' vallen en iemand die tools krijgt om zijn of haar leven positief te beinvloeden. En iedereen kan het leren!

In de 18 jaar dat ik werkzaam was in de luchtvaart, bij KLM, als stewardess, vloog ik de hele wereld rond. Los van alle fantastische mogelijkheden en ervaringen die deze baan mij gaf, bracht het ook uitdagingen met zich mee. Weinig slapen, verschillende tijdzones, lange dagen werken, contact met vele mensen, konden mij ook uitputten. Op fysiek maar ook emotioneel vlak. Doordat ik Pranic Healing leerde kon ik mezelf minder vatbaar maken voor deze uitdagingen. Ik kon bijvoorbeeld heel snel mijn energie weer opladen, want ik was soms helemaal leeg na een vlucht. En als ik een keer slecht eten had gegeten, kon ik mezelf een behandeling geven en vaak ging de pijn of ongemak weg. Hierdoor heb ik veel kunnen experimenten en resultaten kunnen zien. Daardoor weet ik inmiddels wat Pranic Healing kan.

Tot op de dag van vandaag ben ik iedere keer weer verwonderd dat Pranic Healing zulke mooie resultaten geeft. In mijn praktijk tijdens de sessies of bij mezelf of tijdens de workshops.

'Met veel plezier geef ik de ontvangen kennis en energie door en help ik mensen een stukje verder in hun bewustwordingsproces.'

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem