Mindfulness trainingen in Santpoort-Noord | Ijmuiden

Deze training kan een opstap zijn naar een andere manier van leven. Beter je grenzen leren kennen en bewaken. Het leven meer 'meemaken' i.p.v. dat het langs je heen gaat. Bewust kunnen reageren op mensen en gebeurtenissen in het leven i.p.v. op de automatische piloot. Energie overhouden omdat je alleen met dít moment bezig bent (en niet met je hoofd bij verleden of toekomst). En.. zo kan ik nog wel even doorgaan :). 

Ik ben Christine en ik geef sinds 10 jaar trainingen in de GGZ en daarbuiten. Daarnaast geef ik de 8-weekse MBSR training. Ik sta voor helderheid, veiligheid, openheid en lichtheid. Om te kunnen leren is een gevoel van veiligheid essentieel. Je voelt je veilig als je zelf mag bepalen wat jouw grens is, in iedere situatie opnieuw! Hoe kies jij uit het best wel grote aanbod van mindfulness trainingen? Ik kies vaak op basis van een gevoel dat er een klik is met de trainer, dat ik vertrouwen kan hebben in die persoon. Als dit voor jou ook geldt, bel dan gerust voor een vrijblijvende kennismaking zodat je weet of deze klik er wel of niet is.

Reacties deelnemers
‘Ik ben me veel beter bewust van hoe ik me voel’
‘Ik heb geleerd dat bewust stilstaan bij wat er gebeurt mij los maakt uit mijn automatische reactiepatroon, helpt rustiger te worden en beter overeenkomstig mijn gevoel te reageren’
‘Ik heb meer compassie voor mezelf’
‘Ik kijk met meer begrip naar mezelf en anderen’

Over Christine Kootstra | Ijmuiden

Mijn naam is Christine Kootstra. Ik woon in IJmuiden met mijn partner. Wij zijn een samengesteld gezin. Hij heeft 3 kinderen en ik 2. De jongste woont nog de helft van de tijd bij ons, de rest is inmiddels uitgevlogen. Ik ben via nogal wat omwegen in IJmuiden terechtgekomen. Mijn reis begon ooit in Tilburg, ging via Emmen, Hoorn, Utrecht, Den Haag, Amsterdam naar Driehuis en na mijn scheiding van de vader van mijn kinderen ben ik naar IJmuiden verhuisd. Mijn Friese afkomst verraad zich door mijn altijd nuchtere grondhouding. Mijn hobby's zijn lezen, yoga, miditeren, en ik wandel veel in de duinen en op het strand. Inmiddels ben ik verknocht aan de duinen en het strand in deze regio!

In het verlden heb ik in commerciële bedrijven gewerkt. Ik ben gecertificeertd Mindfulness trainer, NLP trainer en heb de opleiding Systemisch Werk gedaan. Sinds 10 jaar werk als trainer in een grote GGZ instelling en heb met Martin Bulk een eigen bedrijf waarin ik naast andere trainingen ook de mindfulness training geef. Ik beoefen sinds een aantal jaren zelf Vipassana meditatie en volg regelmatig retraites in deze traditie. Ik ondervind zelf zoveel positieve effecten op mijn geest en lichaam van het mediteren, dat ik besloot de opleiding tot mindfulnesstrainer te volgen om ook anderen te kunnen laten kennismaken met de heilzame effecten.

Vragen? Voel je welkom om contact op te nemen! Hartelijke groet Christine


Foto 1 Christine Kootstra Foto 1 Christine Kootstra Klik om te vergroten

Kootstra-Bulk Trainingen
Christine Kootstra


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem