Mindfulness trainingen en wekelijkse lessen | Hoofddorp

Welzijn in Beweging houdt zich bezig met Mindfulness en Coaching.

Als wetenschappelijk opgeleid psycholoog en gecertificeerd coach en mindfulnesstrainer bied ik de achtweekse training Mindfulness Based Stress Reduction aan. Hiernaast geef ik wekelijkse lessen Mindfulness meditatie en Mindful bewegen zodat je mindfulness een vaste plek in je week kunt geven om zo je beoefening te verdiepen en er maximaal van te profiteren. Trainingen en lessen zijn in groepsverband. Coaching is individueel en een combinatie tussen oplossingsgericht coachen en mindfulness.

Herken jij jezelf hierin?

  • stress op werk en/of prive,
  • je laten meeslepen door gedachten en gevoelens, en/of
  • niet bewust in het leven staan

Mindfulness helpt bij:

  • het richten van de aandacht in het hier en nu,
  • bewust zijn van je eigen ervaringen,
  • leren omgaan met stress en pijn, en
  • doorbreken van automatische gedragspatronen

Bewezen effectief
Deelnemers rapporteren na het volgen van de training diverse veranderingen met betrekking tot hoe zij zichzelf, anderen en de wereld zien. Ze leren om te gaan met ziekte en pijn, ze worden meer weerbaar tegen stress, ze leren zich niet langer te laten meeslepen door hun gedachten en gevoelens, ze leren te leven in het huidige moment. Er ontstaat een algehele vergroting van levenskwaliteit.

Als psycholoog, coach en mindfulnesstrainer bied ik je graag een helpende hand om een gevoel van welzijn te ontwikkelen wat je vervolgens zelf voort kunt zetten.

Over Annette van Duijvenbode | Hoofddorp

Mijn naam is Annette van Duijvenbode en ik ben categorie 1 gecertificeerd mindfulnesstrainer en coach. Na het gymnasium heb ik mijn Master of Science als psychologe behaald aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De ontwikkeling van de mens heeft altijd mijn interesse gewekt. Hoe komt het dat mensen zijn zoals ze zijn? Hoe komt het dat mensen doen wat ze doen? Wat is van waarde in iemands leven? Hoe kunnen mensen hun kwaliteiten benutten en zich verder ontwikkelen zodat ze zijn wie ze willen zijn of willen zijn wie ze zijn?

Na deze studie heb ik een vierjarige voltijd dansdocentopleiding gevolgd. Met veel plezier heb ik mij hier gericht op het docentschap en de werking van het menselijk lichaam. De combinatie van fysiek en psychisch welzijn heeft mij altijd geinteresseerd. Het idee voor Welzijn in Beweging begon langzaam te ontstaan.

Om mezelf op het gebied van begeleiding naar psychisch welzijn verder te ontwikkelen en de geleerde theorie om te kunnen zetten naar praktijk heb ik een coachopleiding gevolgd. Zo leerde ik op een concrete en directe manier iets voor mensen te betekenen. De combinatie van de opleidingen tot psycholoog en coach zorgt ervoor dat ik over zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden beschik om mensen te kunnen begeleiden in hun persoonlijke proces van ontwikkeling.

Naast coaching houd ik mij ook bezig met mindfulness. Zowel in mijn persoonlijke als mijn professionele leven. Na de opleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd te hebben bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam, geef ik nu mijn eigen lessen.

Voor mij zijn goede relaties en fijne contacten heel belangrijk. In gesprek wil ik graag iets voor mensen betekenen. Of het nou het bieden van een luisterend oor is, het samen nadenken over een oplossing of het begeleiden in een persoonlijk proces. Het oplossingsgerichte coachen past goed bij mij omdat het een positieve insteek heeft. Het gaat uit van krachten en mogelijkheden.

Naast goede relaties en fijne contacten vind ik professionaliteit erg belangrijk. Daarom blijf ik mijzelf verder ontwikkelen door scholing, intervisie en supervisie.

Welzijn in Beweging
Annette van Duijvenbode

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Osteopathie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem