Mindfulness & Agile voor particulieren en bedrijven | JPF - Training & Coaching | Haarlem

Het leven kan geweldig zijn... maar is niet altijd gemakkelijk. We leven vaak op topsnelheid waarbij we van alles willen en moeten zonder bewust te leven in het ‘hier en nu’. Hoe blijf je nu staande in deze hectische wereld waar stress en een burn-out continu op de loer ligt?

Hoge werk- en prestatiedruk, veranderingen, druk van ons sociale leven en te veel keuzes maken het leven niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig is onze aandacht veel naar buiten gericht in plaats van op jezelf. We zijn niet meer opmerkzaam van wat we nu ervaren en hoe we ons voelen maar meer bezig met de toekomst en het verleden. We reageren vaak vanuit onze automatismen die niet altijd behulpzaam zijn en niet vanuit bewuste keuze. We leven als het ware op onze automatische piloot.

JPF – Training & Coaching gelooft in een gelukkig en gezond leven op het werk en privé, waarin ‘Jouw Personal Focus’ centraal staat. Hiervoor is een uniek trainingsprogramma voor particulieren en bedrijven ontwikkeld genaamd 'Veranderen door leren!'. Het is een bewezen aanpak gebaseerd op mindfulness gecombineerd met agile werken zonder zweverig gedoe. Je krijgt inzicht in hoe het brein en lichaam werkt en leert met een nieuwe mindset, praktische toepasbare oefeningen en concrete handvatten op een andere manier te werken en te leven. Waarom het jezelf moeilijk maken terwijl het ook anders kan!

Durf jij het aan?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan om kennis te maken en te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Over JeanPaul Feijen | Haarlem

De wereld is zo aan het versnellen.... stilzitten is misschien wel de grootste uitdaging van deze tijd!

Ik heb gemerkt hoe ik werd meegezogen in de hectiek van het dagelijks leven. Ik wilde en moest van alles. Druk zijn was normaal geworden en stress nam de overhand. Totdat ik een burn-out kreeg. Achteraf een cadeautje. Ik werd geleefd door mijn automatische (denk-)patronen en reacties, die niet echt behulpzaam waren. Van nature kan de mens niet goed omgaan met stress, veranderingen en moeilijkheden maar het is wel iets wat we kunnen leren.

Door mindfulness heb ik dit kunnen doorbreken. Ik heb geleerd anders met stress om te gaan en ben bewuster gaan leven. Met als resultaat focus, helderheid en een gelukkiger en gezonder leven. Voor mij reden om de masteropleiding 'Mindfulness Trainer' te volgen en na 13,5 jaar bij ING de stap te zetten om voor mijzelf te beginnen als trainer en coach. Met mijn achtergrond in (verander)management, agile coaching en mijn ervaringen met mindfulness heb ik een uniek, effectief en krachtig trainingsprogramma ontwikkeld ‘Veranderen door leren!’

Mijn sterke kant is dat ik rust uitstraal, goed kan observeren en luisteren zonder te oordelen en in staat ben de vinger op de juiste (en soms zere) plek te leggen. Ik ben er niet om je te vertellen hoe het moet, maar begeleid je in jouw ontwikkelingsproces. Mensen en teams helpen in hun ontwikkeling en groei is altijd een passie van mij geweest.

Inzicht, vitaliteit, gelukkig zijn en blijheid gun ik iedereen!


Foto 2 JeanPaul Feijen Foto 1 JeanPaul Feijen Klik om te vergroten

JPF - Training en Coaching
JeanPaul Feijen


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem