Psychosociale therapie | Haarlem

"Samen op weg in jouw eigen unieke tempo".

Zaken over jouw functioneren als mens kunnen je bezighouden en je het gevoel geven vast te zitten in het werk of de privésituatie. Misschien loop je steeds tegen dezelfde (emotionele) problemen aan en ervaar je regelmatig dat je opgejaagd, angstig, verdrietig, boos of eenzaam bent.

Deze emoties zijn natuurlijk helemaal niet erg, ze horen bij het leven. Totdat ze op de meest onverwachtse momenten omhoog komen en je er geen grip meer op hebt. Dan kan het een negatieve uitwerking op jezelf hebben en zorgen dat je minder plezier kunt beleven aan je gezin, werk en/of je vrijetijdsbesteding. Deze emoties zijn bijna allemaal te herleiden naar situaties in je jeugd en puberteit.

In onze jeugd zijn er grote en kleine ervaringen die een beschadiging achterlaten. Deze beschadigingen zijn van grote invloed op ons leven van nu, ze zullen om aandacht blijven vragen en kunnen op termijn blokkades vormen. Deze blokkades zetten je vast; anders gezegd: ze belemmeren het goed functioneren op zowel geestelijk als lichamelijk niveau. Je kunt er voor kiezen om weer in beweging te komen en ervaren dat het ook anders kan. Het in beweging komen betekent dat je gaat stromen, je ervaart je levenskracht weer en er kan ruimte komen voor een nieuw perspectief.

Indien je meer wil weten over eventuele mogelijkheden voor jou, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis informatief gesprek.

Over Marianne Nederstigt | Haarlem

Ruim 16 jaar werk ik als bloesemtherapeut in mijn praktijk met bloesemremedies. Na het afronden van de beroepsopleiding essentieelt therapeut en diverse cursussen systemisch werken ben ik werkzaam als psychosociaal therapeut.

Ik ben geïnteresseerd en geïnspireerd in de ontwikkeling die een mens kan ondergaan op zowel geestelijke, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Daarnaast ben ik geboeid in hoe we ons gedragen in contact met onszelf en anderen.

Ik doe ook veel inspiratie op in de natuur en ervaar het werken met bloesemremedies als een samenwerking met de natuur in zijn puurste vorm. Bloesemremedies hebben me gefascineerd vanaf het moment dat ik me ze kennismaakte. Het is altijd weer mooi om te zien wat een ogenschijnlijk eenvoudige bloem teweeg kan brengen.

Elk mens draagt een persoonlijk pakket met zich mee. Dit pakket wordt meegenomen als hij – in zijn eigen unieke tempo – op weg gaat naar (zelf)liefde, bewustwording, inzicht en bestuurskracht. Ik ga met respect en zorg om met deze aspecten, daarnaast zijn integriteit en het creëren van een persoonlijke omgeving belangrijke uitgangspunten voor mij.

Door mijn werk als psychosociaal therapeut word ik in staat gesteld om te werken met lichaam, ziel en geest.

Indien je meer wil weten over eventuele mogelijkheden voor jou, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis informatief gesprek. Je kunt me ook bellen of mailen.

Marianne Nederstigt

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem