Bewustzijnspraktijk Kaishi | Haarlem

Bewustzijnspraktijk Kaishi is een praktijk voor psychotherapie.

Mijn opdracht is de mens te dienen. Elk mens draagt zijn of haar potentiaal, kracht, liefde en vertrouwen van nature in zicht wat gezien wil worden. Het is mijn taak te helpen deze krachten weer zichtbaar te maken en de mens te helpen deze krachten volledig te ontvouwen om geleefd te worden.

Voor veel mensen is dit moeilijk. Angsten, traumatische nare gebeurtenissen, blokkades of andere moeilijke levensomstandigheden blokkeren het zicht op de gezonde krachten die je van nature bent. Veel mensen ervaren hun dagelijks leven als een strijd. En dan vooral een strijd van binnen, niet kunnen stoppen met denken of steeds meegesleept worden door intense emoties. In psychosynthese leer je de regie over je binnenwereld weer terug te pakken en gaan staan voor wie jij en wat jij wilt. 

De psychosynthese labelt en oordeelt niet. Ik begeleid mensen op een ontwikkelingsweg naar zelfrealisatie waar mensen zingevingsvragen, relatievragen, grote levensvragen op een liefdevolle wijze leren onderzoeken en voor zichzelf bevredigende antwoorden in vinden.

Het is mijn taak jou te helpen te leren zien dat je meer bent dan je persoonlijkheid, meer dan dat ene onbevredigde stukje van jezelf waar je je zo aan irriteert. Je bent meer dan dat, veel meer! Vind de moed dit te onderzoeken en ervaar wat het betekent om vrij te leven.

Wil je weten of ik mogelijk iets voor je kan betekenen vraag dan een gratis orientatiegesprek aan. Ik sta je graag te woord!

Over Kitty de Haan | Haarlem

Mijn naam is en ik ben psychosynthese therapeut. Psychosynthese is een psychotherapie die de westerse psychologie verbind met de wijsheid uit het oosten. De afgelopen jaren heb ik mijn psychosynthese opleiding gedaan in Duitsland en daarnaast psychodrama en groepstherapie als verwante opleidingen.

Mijn core business blijft psychosynthese en dit komt omdat het past bij hoe ik tegen de mens aan kijk. Ik geloof dat elk mens, hoe veel je ook hebt mee gemaakt, hoe veel rommel er ook bovenop je ligt dat er mens van nature een kracht en potentieel in zich heeft met maar één wens: volledig tot ontwikkeling te komen. Ik vind het een uitdaging om elke dag opnieuw mensen deze essentie, regie en potentieel over hun leven weer helpen terug te vinden.

Ik ben iemand die zich zal blijven scholen in de mens door opleidingen en supervisie omdat ik de ander hetzelfde gun wat ik gevonden heb. Met andere woorden: I have been there! Ik ben een ervaringsdeskundige die weet wat het is om op de bodem te zitten en geen uitweg meer te zien. Ik heb ook vele lieve en goede mensen om mij heen gehad die mij geleerd hebben de uitweg te zien en mijn potentieel volledig te leven in kracht en liefde.

Tenslotte doe ik aan aikido en ben ik zenboeddhistisch monnik. Deze waarden en krachten die ik hierin gevonden heb zijn in mijn werk terug te zien doordat ze verwijzen naar de schoonheid van het mens zijn.

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Osteopathie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem