Een nieuwe of betere liefdesrelatie - Speelruimte Haptonomie & Haptotherapie | Haarlem

"Ik laat jou liefde voelen voor jezelf, door je te laten voelen wat liefde is."

Aan de hand van dit motto begeleid ik mensen naar een nieuwe liefde of een betere liefdesrelatie. Alleen of als stel kun je bij mij terecht om de liefde een nieuwe impuls te geven. 

De liefde is voor mij als water. Je hebt het nodig om te kunnen leven. Het kan vele vormen aannemen en gaat zijn eigen weg.

Een nieuwe liefdesrelatie beginnen, vraagt moed. Als jij de moed hebt verzameld, verkennen we jouw verlangen naar en vergroten je vermogen voor de liefde.

Elke liefdesrelatie heeft zijn eigen vorm. Soms past de vorm niet meer. Als het moeite kost om jullie relatie opnieuw vorm te geven, help ik graag.

Haptotherapie is voor mij een passende vorm waarin ik voelbaar kan maken wat er daadwerkelijk speelt.  Mijn werkwijze is warm, speels en confronterend. We doen veel interactieve oefeningen. We bespreken wat je daarin beleeft, zodat wat je oefent ook betekenis voor je heeft.

Over Eline Blom | Haarlem

Lichaamstaal heb ik als kind goed leren verstaan.

Lichamelijk voelde ik de liefde van mijn ouders die niet altijd in woorden werd uitgedrukt. Het mooie aan de taal van het lijf is dat het eerlijk en gevoelsmatig is. Luisteren naar wat mijn gevoel te vertellen heeft, helpt mij in mijn continue ontdekkingstocht om werkelijk mezelf te zijn in aanwezigheid van anderen.

Het raakt mij om mensen te zien worstelen in de liefde omdat ik er ook zelf mee heb geworsteld. Die worsteling heeft altijd te maken met de wisselwerking tussen verstand en gevoel. De keuzes die ik maak op gevoel zijn het meest duurzaam. Dat is niet altijd makkelijk omdat het ook kan betekenen dat ik daamee de verbinding met anderen verlies. Gelukkig heb ik ervaren dat trouw zijn aan mezelf niet betekent dat ik een ander kwets.

Speelruimte Haptonomie - Eline Blom - haptotherapeutische begeleiding in de liefde
Eline Blom

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem