Liesbeth Donders, Coaching - Therapie - Yoga | Zandvoort / Haarlem

Integratieve therapie

Heb je last van angst, spanning, stress of burn-out? Loop je al langere tijd met gezondheidsklachten waar je niet uitkomt? Wil je je sterke punten naar buiten brengen, maar het wil niet lukken? Dan is het tijd om je leven in eigen hand te nemen. Meer gezondheid, meer jezelf, meer leven!

Wat is het?

In integratieve therapie worden lichaam, geest, emoties, ziel en omgeving allemaal meegenomen. Zo zien we hoe deze aspecten van jou met elkaar samenwerken of invloed op elkaar hebben. En bekijk ik jou als je eigen specifieke persoon. Elk traject pas ik dan ook per persoon aan. Zo ontstaat er een veilige en inspirerende omgeving om te onderzoeken, te verwerken en te groeien. Vaak al in korte tijd.

Door mijn intensieve opleidingen en eigen ervaring ben ik de reguliere psychologie met alternatieve behandelvormen gaan combineren om een integratieve aanpak mogelijk te maken. Ik maak gebruik van o.a. NLP; systemisch werk; Ericksoniaanse hypnose; EMDR; PSYCH-K; The Journey; yoga.

Doordat er regelmatig cliënten met gezondheidsklachten naar mij toe komen, werk ik in Praktijk Rijksstraatweg samen met lichaamsgerichte therapeuten. Zoals een P. A. Kinesioloog, Mesoloog, Ostheopaat, Fysio- en Manueeltherapeut en oefentherapie-mensendieck.

Voor wie?

  • Medisch onvoldoende verklaarbare klachten
  • Burn-out, angst, spanning
  • Stress-gerelateerde klachten
  • Quarterlive crisis en dertigersdilemma
  • HSP
  • Loopbaanbegeleiding
  • Zelfontwikkeling

Het kennismakingsgesprek is gratis en brijblijvend. De andere consulten worden eventueel vergoed vanuit de zorgverzekering (alternatieve zorg). Bij je zorgverzekeraar kun je nakijken of dat voor jou ook zo is.

Over Liesbeth Donders-Driehuis | Zandvoort / Haarlem

Laatst vroeg iemand mij "wat vragen de mensen uit jouw omgeving aan jou?"

Wat een grappige vraag dacht ik, want ik moest meteen denken aan dat onbekenden mij op straat heel vaak om de weg vragen.

Zij zei tegen mij "jij hebt een talent voor zijn". Ja, dacht ik, dat klopt. Ik ben in het hier en nu aanwezig, bij mijzelf en voor diegenen die ik op weg kan helpen. Op een letterlijk pad of om op een figuurlijk pad begeleid te worden naar groei, ontwikkeling en gezondheid. En dat is wat ik het liefste doe, waar mijn hart sneller van gaat kloppen en de lichtjes in mijn ogen van gaan branden (naast mijn geweldige man Roy en katjes dan ;-)).

Na mijn studie psychologie aan de Universiteit Utrecht kreeg ik zelf te maken met ziekte. Artsen wisten niet goed wat ze er mee aan moesten en ik voelde mij machteloos. Tot ik mij ging verdiepen in de connectie tussen lichaam en geest. Ik kwam er achter dat de mens als geheel werkt en er zoveel valt te leren door te luisteren naar ons lichaam en van de invloed van onze psyche op ons lichaam. Ik ben mij intensief verder gaan scholen om meer te kunnen werken met de mens als geheel, op integratieve wijze.

Nu help ik anderen op dit pad naar gezondheid en zelfontwikkeling. Als professioneel opgeleide ervaringsdeskundige in mijn eigen praktijk. Gevestigd in Zandvoort en in Haarlem in Praktijk Rijksstraatweg, waar ik graag samenwerk met lichaamsgerichte therapeuten.

Agenda Liesbeth Donders


Foto 1 Liesbeth Donders-Driehuis Foto 2 Liesbeth Donders-Driehuis Klik om te vergroten

Liesbeth Donders
Liesbeth Donders-Driehuis


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem