WandelGeluk - Inspirerende wandelcoaching voor een positieve mindset | Zandvoort

Zit je niet lekker in je vel of heb je last van depressieve gevoelens? Misschien is wandelcoaching wel iets voor jou! Wandelcoaching met WandelGeluk is gezond bewegen in prachtige natuurgebieden, bewust omgaan met je lichaam, je leven en je gedachten.

Bij Wandelcoaching wordt de natuur zo optimaal mogelijk ingezet als hulpmiddel en dat is dan ook mijn ruime praktijkruimte. We gaan tijdens een gezonde wandeling werken aan een positieve mindset om zodoende de strijd aan te gaan met depressieve gevoelens, verslavingen, burnout of om fysiek en mentaal weer in beweging te komen. Een inspirerend en vertrouwelijk gesprek van mens tot mens kan natuurlijk ook, waarbij de rust van de natuur alle ruimte biedt.

We gaan bij voorkeur wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang Zandvoortselaan (de ingang bij de Oase of Panneland in Vogelenzang behoort ook tot de mogelijkheden). Daarnaast is het ook mogelijk om te wandelen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland (via Bloemendaal aan Zee of via Het Wed in Bloemendaal nabij Overveen).

Maar ook Haarlem biedt uitstekende mogelijkheden voor een wandeling; bijvoorbeeld in de Haarlemmerhout of langs het prachtige Spaarne. En bij Duinlust in Overveen ligt ook een bijzonder mooi wandelgebied. Keuze genoeg in de omgeving van Zandvoort, Haarlem en Bloemendaal.

Overigens is Wandelcoaching geschikt voor bijna iedereen, ook als je conditie niet helemaal 100% is. En voor wie slecht ter been is heb ik een aangepast programma of indien gewenst een rolstoel, ook op het strand.

Over Rob Spruyt | Zandvoort

Mijn naam is Rob Spruyt, ik ben Wandelcoach in Zandvoort en ik nodig je uit voor een inspirerende wandeling om af te rekenen met depressieve gevoelens, verslavingen of voor een inspirerend gesprek van mens tot mens.

Mijn passie is mensen helpen en ik zet me graag in om samen met jou te werken aan een positieve mindset. Geluk, zelfontwikkeling, bewust-zijn en gezondheid staan bij mij op de eerste plaats en ik wil je graag leren wat jij kunt doen om gezonder te worden, gelukkiger te leven en om te gaan met tegenslagen.


Foto 1 Rob Spruyt Foto 2 Rob Spruyt Klik om te vergroten

WandelGeluk
Rob Spruyt


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem